reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Marta śliczny pokoik :). Antek nie spada z łóżka ?
u Ali też bardzo kolorowo, wrzucałam foty, ale mamy zagracone. Musze to teraz przemyśleć żeby było mniej klaustrofobicznie.

Agrafka to łózko jest zabudowane (tylko na środku ma takie wejście)- nie widać tego na zdjęciu.Mimo wszystko kładę mu na podłogę inną kołdrę w razie W;-) jak na razie nie zleciał

Martolinka śliczny pokoik, super to wymyśliłaś !!!
Bardzo, bardzo mi sie podoba, widzę nawet jakąś nową białą szafę, teraz przynajmniej masz gdzie wkładac ciuchy.
przemiana pokoju na 6+ :tak:

U nas łóżko dla ali zamówione, jak przyjdzie to będa wielkie porządki przemeblowanie.
Boję się tego strasznie, znowu będe sobie płakac w kacie pewnie, ale alicja mnie wczoraj zaskoczyła.
M ją pyta z kim będzie spac w nowym łóżku, a Ala na to "Sama. Bo Wojtus bedzie w nocy plakal i mi przeszkadzal".

Szok. Powiedziałam coś takiego dosłownie raz, gdzieś w jakiejś rozmowie jak mowilam Ali ze kupimy jej lozko fajne. I tak to zrozumiala i zapamiętala !

reklama
Do góry