reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Dziewczyny, sliczne te Wasze pokoiki i kaciki dla dzieciaczkow:tak:
A ja jestem zalamana...Skrecilismy lozeczko, ale jeszcze nie mamy materacyka, i szukalismy miejsca na nie. Znalezlismy tylko jedno, bo nic nie da sie poprzestawiac u nas w sypialni. Terz zastanawiamy sie, jak je ustawic: wzdluz sciany, czy wzdluz naszego lozka, ale na 99% bedzie to drugie ustawienie-wzdluz naszego lozka i szafy. A ja jestem zalamana, przez tapete w pokoju, przez te ksiezniczki. Wczesniej mi to nie przeszkadzalo, ale teraz mnie dobija, a na tapetowanie nie mamy czasu ani pieniedzy(trzeba byloby juz robic caly pokoj). Chcialam dokupic jakies naklejki i pozaklejac te ksiezniczki, ale jak patrze na allegro, to wlasciwie, zadne nie pasuja. Przeciez nie nakleje jakis slimakow, lub samochodow. Bylam wczoraj w castoramie z mysla, ze dokupie blekitny, szeroki pasek i zakleje obecny miedzy tapetami, przelamujac w ten sposob ten roz, ale nie mieli takiego szerokiego...Na allegro patrzylam, to tez nie maja. Mysle, aby zmienic firanki na takie z jakims elementem blekitny, a moj M mowi, ze koniecznie baldachim musi byc(blekitny) choc wczesniej nigdy nie mielismy i nie chcielismy...Moze kupie narzute na lozko w odcieniach blekitu...Tylko to drogi interes...
Moze Wy macie jakies pomysly? Aby nie bylo drogo, ale aby stlamsic te ksiazniczki troche...Ta tapeta jest za mocno naciapana moim zdaniem...
A oto fotki naszej sypialni i lozeczka...

no masz rację... ta 2 opcja łóżeczka pasuje bardziej,....
i ter księżniczki faktycznie nie pasują wogóle...:confused2:
a to jest tapeta czy naklejki??
jeśli całość jest tapetą możecie kupić 2 i nakleić tylko górną część a później oddzielić nowym paskiem...
albo zamalować jakąś farbą do tapet...
oj... ja się nie znam....:sorry:

no masz rację... ta 2 opcja łóżeczka pasuje bardziej,....
i ter księżniczki faktycznie nie pasują wogóle...:confused2:
a to jest tapeta czy naklejki??
jeśli całość jest tapetą możecie kupić 2 i nakleić tylko górną część a później oddzielić nowym paskiem...
albo zamalować jakąś farbą do tapet...
oj... ja się nie znam....:sorry:
To jest tapeta...Moj M nie chce nic przemalowywac ani tapetowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, mowi, ze podwojna robota i koszt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja narazie mysle, ale wprowadze po prostu w pokoju elementy blekitne, to troche przelamia te rozowe ksiezniczki...Jakbym miala corke, to byloby ok, choc jakbym sama robla pokoj, to tez nie wybralabym az takiej tapety...przynajmniej pasek dalabym gladki:wściekła/y:
No coz, jak sie wprowadzilismy to tak bylo, a kasy brak na ten jeden pokoj. trudno:baffled:, musze sie pogodzic, ze Alanek tak bedzie mial. Chyba szybciej go eksmitujemy do starszego brata;-):tak:

...Moze kupie narzute na lozko w odcieniach blekitu...Tylko to drogi interes...
Moze Wy macie jakies pomysly? Aby nie bylo drogo, ale aby stlamsic te ksiazniczki troche...Ta tapeta jest za mocno naciapana moim zdaniem...
A oto fotki naszej sypialni i lozeczka...

royanna, drugie ustawienie jest bardziej funkcjonalne :-) a zamiast kkupować narzutę proponuję:
kupić dużo materiału niebieskiego, zrobić z niego poszewki na poduszeczki i tymi poduszeczkami ozdobić łoże - będzie pasowało do baldachimu :-D z tego samego materiału udrapowac na ścianie za łóżkiem coś, co załoni tapetę :tak: może zawiesić nad łózkiem karnisz i na tym karniszu cos wykombinować.... :cool2:

nie stresuj się bo nie ma sensu:no:
no niestety... zawsze jest tak że brak na coś kaski...
to jest wasza sypialnia tak?? więc niech se będą te księżniczki.... ;-)
powiesz że to Twoje:-D a mały tylko z wami śpi...
a później jak sama mówisz przeniesiesz go do straszego i będzie spokój...
a może jakichś rycerzy poszukaj na allero? będzie bardziej męsko... i jakieś zamki.... i smoki :rofl2:

reklama
royanna, drugie ustawienie jest bardziej funkcjonalne :-) a zamiast kkupować narzutę proponuję:
kupić dużo materiału niebieskiego, zrobić z niego poszewki na poduszeczki i tymi poduszeczkami ozdobić łoże - będzie pasowało do baldachimu :-D z tego samego materiału udrapowac na ścianie za łóżkiem coś, co załoni tapetę :tak: może zawiesić nad łózkiem karnisz i na tym karniszu cos wykombinować.... :cool2:
Oooo, calkiem ciekawy pomysl:tak:, dziekuje:-D, przedstawie sprawe mojemu M i bedziemy dzialac :)

Do góry