reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Ja pościel wyprasowaną mam w szafie, w łóżeczku tylko prześcieradło jest i ochraniach na szczebelki zamontowany. Całą pościel ubiorę jak wrócę ze szpitala. Przy najmniej optymistycznej wersji max. za 20 dni więc po co ma się kurzyć :)))

Ups. Nie udało się:-D, no to jeszcze jedna próba:

Przepiękny pokoik. Napisz mi proszę jak się wykonuje taką dwukolorową ścianę? Bo ja albo nie kumata albo ciemna :confused:
Chodzi mi o tą ze zwierzątkami? Bo rozumiem, że to jest położona farba jedna niebieska druga zielona a jak się robi to przejście - samemu? Mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi hihihihi

Przepiękny pokoik. Napisz mi proszę jak się wykonuje taką dwukolorową ścianę? Bo ja albo nie kumata albo ciemna :confused:
Chodzi mi o tą ze zwierzątkami? Bo rozumiem, że to jest położona farba jedna niebieska druga zielona a jak się robi to przejście - samemu? Mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi hihihihi

Dziewczyny cieszę się że pokoik wam sie podoba.

Uleńka_79 - to przejście to jest moja ręczna robota, pokoik byl pierwotnie niebieski, potem dokupiłam 1 litr zielonej farby, najpierw pędzelkiem (takim 3 cm) namalowałam odręczną falistą linię potem ściane poniżej kinii pomalowałam wałkiem na zielono (2 razy), to bylo naprawdę proste :tak:.

Sylaba piękny pokoik! Taki stonowany.Mój maluszek będzie miał łóżeczko obok mojego zebym nie miała za daleko jak będę musiała wstawac do niego

reklama
to ja tez dorzuce jakis zdiatka, chociaz u nas nie ma jeszcze dekoracji bo niestety budzet nie ogarnal....:happy2:
lozeczko poki co stoi u nas bo wygodniej....:tak: ale zamierzam je postawic tam gdzie teraz stoi wozek....jeszcze zobaczymy...

Załączniki

• DSC00084_resize.jpg
    DSC00084_resize.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 122
  • DSC00072_resize.jpg
    DSC00072_resize.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 115
  • DSC00074_resize.jpg
    DSC00074_resize.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 111
  • DSC00108.jpg
    DSC00108.jpg