D
dziunka24.
Gość
Katrenki sliczny masz pokoik! A lozeczko piekne 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczny kącik....Ups. Nie udało się, no to jeszcze jedna próba:
no pokoik już widzę w gotowosci... i nawet duży maie ten pokój....to ja tez dorzuce jakis zdiatka, chociaz u nas nie ma jeszcze dekoracji bo niestety budzet nie ogarnal....
lozeczko poki co stoi u nas bo wygodniej....ale zamierzam je postawic tam gdzie teraz stoi wozek....jeszcze zobaczymy...
Pokoik super a łóżeczko naprawdę bardzo oryginalne, bardzo mi się podobato ja tez dorzuce jakis zdiatka, chociaz u nas nie ma jeszcze dekoracji bo niestety budzet nie ogarnal....
lozeczko poki co stoi u nas bo wygodniej....ale zamierzam je postawic tam gdzie teraz stoi wozek....jeszcze zobaczymy...
No, i ja chyba zakonczylam przygotowania w naszej sypilani na przyjecie maluszka..."Reszta wyjdzie w praniu" (czyli np gdzie najwygodniej ustawic przewijak, ska d siegac kosmetyki itd) jak juz Alanek bedzie z nami. Efekt nie jest zly, jest na tyle dobry, ze starszy synek wczoraj mnie sie pytal, czy moze wejsc do tego lozeczka(jak zobaczyl baldachim-daszek wg niego). Na moja dop ze nie, ze jest za duzy, to stwierdzil ze sie zmiesci w tym "nowym" lozeczku, a jego lozeczko sie zuuuzylo i jest juz stare(a ma je od roku, hahah). Cwaniaczek. Jutro w dzien(bo bedzie jasniej) pstrykne fotki i Wam pokaze![]()
Katrenki sliczny masz pokoik! A lozeczko piekne![]()
lozeczko jest uzywane, ale bardzo mi sie podobalo...takie troszke staroswieckie..Pokoik super a łóżeczko naprawdę bardzo oryginalne, bardzo mi się podoba) tez zainwestowałam w kosz na brudne pieluszki, to naprawdę super rzecz! Widze ze torby do szpitala spakowane ... he..he.. moje tez czekają
A to nasz kacik dla maluszka
Niebieskie elementy w pokoju spowodowaly wyciszenie tego wscieklego rozu i ksiezniczek
Sliczna poscielA to nasz kacik dla maluszka
Niebieskie elementy w pokoju spowodowaly wyciszenie tego wscieklego rozu i ksiezniczek