reklama
R
rouż
Gość
Dzieki dziewczyny 
Teraz tez jestem zadowolona
Teraz tez jestem zadowolona
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
śliczne to łóżecczko kochana....A to nasz kacik dla maluszka
Niebieskie elementy w pokoju spowodowaly wyciszenie tego wscieklego rozu i ksiezniczek

nie masz się co marwić... Alanek będzie szczęśliwy....

madziek
listopadówka 2009 :)
A to nasz kacik dla maluszka
Niebieskie elementy w pokoju spowodowaly wyciszenie tego wscieklego rozu i ksiezniczek
Bardzo przytulnie:-) podoba mi się i zauważyłam, ze masz taka sama szafę jak ja kiedyś w panieńskim pokoju

E
etna36
Gość
Widze, ze watek odchodzi w zapomnienie, ale ja wam jeszcze pokaze 

Na razie poszedl pierwszy pasek tapety, ale jeszcze 1t i 4d do terminu, spoko, luzik
, chyba mnie szlak trafi.....

Na razie poszedl pierwszy pasek tapety, ale jeszcze 1t i 4d do terminu, spoko, luzik

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie jestes sama:-)ja mam kupione meble i sciany pomalowane nic wiecej:-(Widze, ze watek odchodzi w zapomnienie, ale ja wam jeszcze pokaze
Na razie poszedl pierwszy pasek tapety, ale jeszcze 1t i 4d do terminu, spoko, luzik, chyba mnie szlak trafi.....
![]()
ja jeszvze nie pokazalam i pewnie dopierow grudniu pokaze jak sie przeprowadze:-)no chyba ze watek zostanie usuniety??:-(etna na pewno zdążysz)
a wątek poszedł w zapomnienie bo już chyba większość pokazała swoje pokoiki w całości)
reklama
E
etna36
Gość
Z okazji jak zacnego święta udało nam się odreanimować na chwilę tak piękny wątek.....
Tam tapety to pikuś i już ślicznie wyglądają....., ale są tylko na dwoch scianach bo trzeba jeszcze wsawić okno i drzwi, ale jeszcze nie mamy zadnego fachowca, a panele i kasetony to mężus sam da rade
Wiecie co, ale jak tak wczoraj bylam zalamana to dzisiaj sie ciesze ze cos sie dzieje i mam co robic tzn.nic nie robie tylko ruchem nadzoruje i przynajmniej o porodzie nie mysle, zobaczymy na jak dlugo zostanie mi ten blogi nastroj

Tam tapety to pikuś i już ślicznie wyglądają....., ale są tylko na dwoch scianach bo trzeba jeszcze wsawić okno i drzwi, ale jeszcze nie mamy zadnego fachowca, a panele i kasetony to mężus sam da rade
Wiecie co, ale jak tak wczoraj bylam zalamana to dzisiaj sie ciesze ze cos sie dzieje i mam co robic tzn.nic nie robie tylko ruchem nadzoruje i przynajmniej o porodzie nie mysle, zobaczymy na jak dlugo zostanie mi ten blogi nastroj

Podziel się: