reklama

Kalinka "Nasza Lutowka" :)

Czy ktoś już nagłośnił sprawę Kalinki na watku zamkniętym naszym?

aaa,już widze,ze nasz kalemeonek się tym zajął.Nie było mnie z tydzień,to jestem do tyłu

Ostatnia edycja:
reklama
dobrze,że przypominasz monikasia ,zaraz wykąpię misiałka,bo zaspał sobie długo i dopiero kąpiel i sobie wejdę poczytać co tam u Kalinki,aż się boję,bo nic więcej nie napisałaś

Już tam byłam :-( Nie mogę,tak mi smutno z jej powodu,straciła oczko :-( ,walczą o drugie,taka śliczna dziewczynka,taka bezbronna,niewinna-dlaczego? :-( Ja nie mogę czytać takich rzeczy,spłakałam się i taki ból w sercu czuję.
Dziewczyny,jak już tam poczytacie ,co dalej z Kalinką,to pomyślcie jak cenny DAR od Boga otrzymałyśmy-zdrowe dzieci,a nawet jak chorują troszkę,to szybko to mija,a nawet jak elizz musiała przejść trudne chwile z synkiem-to też było to po prostu do załatwienia,do wyleczenia,a tu....pozostaje nadzieja,że będzie lepiej.Doceńmy to,że mamy zdrowe dzieci i,że nasze dzieci mogą widzieć nas i świat wokół,jak jesteście wierzące,to powiedzcie Bogu po prostu-dziękuję :tak:

Nawet nie próbuję sobie tego wyobrazić, to jest zbyt straszne... Dlaczego tak małe, niewinne dziecko musi tak cierpieć... Dla mnie jest to nie pojęte...

reklama
Jak czytałam bloga to łzy cisnęły mi się do oczu:-( biedna Kalinka:-(.
Ale wierzę że wszystko się ułoży i będzie mogła oglądać otaczający ją świat.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry