Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

o ile dobrze pamiętam Rochul miał jakies dwa miesiące kiedy przenieśliśmy kapiele do duzej wanny. Radośc niesamowitaMam pytanie kiedy wasze maluchy zaczęły kąpać się w "normalnej" wannie? Moja Nadinka ma 8 miesięcy i dalej kąpie się w wanience, ale nie wiem czy nie przerzucić się już na normalną? Od czego to zależy i kiedy powinnam to zrobić?

Ale słuchajcie czy wyparzać tę wanne jakos. No wicie polać wrzątkiem, bo bakterie i inne zanieczyszczenia??? Jak to z tym? Czy czyścicie tak standardowo jak do swojej kąpieli?
A my właśnie mamy prysznic z zasłonkąJa mieszkam w bloku i niestety nie mam wanny, tylko prysznic z kabiną (na szczęście nie zasłonka!!!) i brodzikiem, więc mi się nie będzie śpiszyć do zmiany na dużą wannę,
i Martynka kąpie się w brodziku od 6 miesiąca życia, najpierw na gąbkowym misiu a teraz na macie antypoślizgowej. Jest zachwycona. U teściów jest prysznic z kabiną i tam jest niewygodnie, bo ciasno.
a mate antypozlizgowa nabylam w sobote, juz widze radosc Kuby! :-)