little_nina
Fanka BB :)
Pieszczoszka niby Bebilon jest jednym z lepszych mlek (cene ma wysoka niestety )ale jesli twojej Laurze nie podpasuje to nic nie zrobisz , wszystko zalezy od dziecka , niektore pija te najtansze i dobrze toleruja i rosna zdrowo
Ja narazie karmie piersia , maly poki co przytyl ale przy tej dolnej granicy . zobaczymy jak bedzie za tydzien jesli nie bedzie przybieral to bez zadnych wyrzutow przejde na mm . dla mnie najwazniejsze zeby maly zasypial szczesliwy i ladnie zdrowo roslczy to na cycku czy na mm dla mnie bez znaczenia .
A wam powiem szczerze ze mnie troche te karmienie cycem meczy .... jakos nie moge z tego czerpac radosci tak jak inne mamy . Moze jeszcze te hormony daja o sobie znac i zmeczenie .... no zobaczymy co bedzie pozniej ;-)
Little nina ja tez mialam cc i malego dostalam tez dopiero nastepnego dnia popludniu i poki co z cyca leci i lecialo od samego poczatku wiec to chyba nie ma teguly . Ale głowa do góry moze sie jeszcze ruszy u ciebie produkcja ;-) bardziej mysle ze to moglo byc przez zmeczenie , stres itp
Z produkcją nie mam problemów, gorzej z samym przystawianiem. Mam gigantyczne piersi (ale takie naprawdę gigantyczne) i Młody ma problemy żeby zassać, najlepiej mi się w ogóle karmi wisząc nad nim bo inaczej nie jestem w stanie utrzymać piersi tak żeby się Młodemu z pyska nie wysuwała. Na dodatek często marudzi przy karmieniu i nie chce porządnie zassać. A jak się dorwie czasami to pije tak łapczywie że się krzusi. Za moment zasypia i nie chce jeśc dalej, jak odłoże to jest ryk. A za 5 minut stwierdza że jest cholernie głodny znowu. A jak butlą nakarmie jak mi zrobi taki maraton to jest spokój i zadowolony spać idzie.
A z tym że nie dostałam Młodego od razu to problem polegał na tym że później faktycznie bałam się go dotknąć, zwłaszcza że ja naprawde wręcz mdlałam na siedząco.
czy to na cycku czy na mm dla mnie bez znaczenia . 
wiec troche te przystawienie trwa a pozniej cignie fajnie , choc czasowo dosc długo wiec szkoda mleka