Martusia22267
Fanka BB :)
mój jest na NANie i kupki też mamy codziennie tak 2-3 ale takie mniejsze no i wyglądają już jak "dorosłe":-) mu to mleko podpasowało nic złego się nie dzieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
. Więc jak tak dalej pójdzie to wprowadzę mu tą metodę blw
i niech wcina co mu się podoba. No ileż można na mleku ( w dodatku sztucznym) żyć
.

i odgryzła taki dość duży kawałek. Wystraszyłam się, że połknie i się zadławi, ale wypluła. Jak został tylko ogryzek to się popłakała. Czyli można uznać, że jabłuszko zaakceptowane.
) karmienie to karmienie, czy mlekiem czy warzywami ;-) Cha, to Twoja Ninka jednak ma zapedy do nowych smakow. Moj sie prawie poplakal z obrzydzenia jak polizal (slodkie, wlasne) jablko
Wiecej raczek po to "swinstwo" wyciagac nie chce (jablka wsuwam teraz codziennie, bo mamy ich kilka wiader - dziec patrzy tylko z bezpiecznego dystansu na dziwactwo mamy) 
po wypiciu butli jest ryk i spi nie spokojnie..... za dnia jakos mu te 180 starcza ale wieczorem już nie....nawet jak daje większą ilość kaszki to nie pomaga
no rośnie mi mały głód jak nic....wiec teraz jedziemy 210 wody+7 miarek mm + kaszka/kleik

co odczuwają najbardziej moje ręce