reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

Widze, ze temat manny zostal juz przewalkowany ale mam prosbe, moglybyscie napisac jakiej manny urzywacie, bo ja dzis zglupialam w sklepie:( A i bylam w szoku jak zobaczylam sloiczki hippa. Oni wszystkie produkty wprowadzaja chyba jakos szybciej niz inne firmy?? Mieso juz bylo po 4 miesiacu.

reklama
nesia ja mam mannę błyskawiczną z kupca ale mam też na mm z bobovity ale moja Pola ma uczulenie na nią ponieważ jak dodam do zupki to wyskakuje jakaś wysypka, jak nie dam to jest ok.

nieźle z tymi gołębiami hehe :-p... to ja mam bliżej bo na parapecie mi gruchają :-D:-D:-D

dziewczyny a co to ten Sinlac i po co? widziałam to w sklepach - ale cena masakra :szok:

Widze, ze temat manny zostal juz przewalkowany ale mam prosbe, moglybyscie napisac jakiej manny urzywacie, bo ja dzis zglupialam w sklepie:( A i bylam w szoku jak zobaczylam sloiczki hippa. Oni wszystkie produkty wprowadzaja chyba jakos szybciej niz inne firmy?? Mieso juz bylo po 4 miesiacu.

ja mam kaszę manną błyskawiczną Lubelli

nieźle z tymi gołębiami hehe :-p... to ja mam bliżej bo na parapecie mi gruchają :-D:-D:-D

dziewczyny a co to ten Sinlac i po co? widziałam to w sklepach - ale cena masakra :szok:
ja to podaję mojej małej ponieważ stosuję się go min przy słabym przybieraniu na wadze na my mamy z tym problem, podaje sie też dzieciom z alergią, i nietolerancją glutenu

są słoiczki z glutenem, takie po 5 m-c, obiadki na 100%, zwykle z kaszką pszenną a deserki to nie wiem, a i widziałam z hipp coś z biszkoptami

reklama
Do góry