altaya7
mama VI 2008 i VIII 2011
kiedy dziecko jest już w stanie zjeść samodzielnie zupkę czy jakieś mięsko z ziemniaczkami? i jak zacząć je tego nauczać? u nas narazie samodzielnie maciek zjada chrupki, ciasteczka, banana w plasterkach itp. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

No i jak żeby dla niej było odpowiednie? Jak podajecie np ziemniaczki z mieskiem i warzywami -  jak dla dorosłego? Bo ja ciągle mieszam, odrobine blenderuje, ugniatam, ale nie tak na papkę
 No i jak żeby dla niej było odpowiednie? Jak podajecie np ziemniaczki z mieskiem i warzywami -  jak dla dorosłego? Bo ja ciągle mieszam, odrobine blenderuje, ugniatam, ale nie tak na papkę  Ola niestety nie przeżuwa, a łyka
 Ola niestety nie przeżuwa, a łyka  ciamka tylko chlebek...
 ciamka tylko chlebek...

a mi się marzyło, żeby się sama odstawiła...
 a mi się marzyło, żeby się sama odstawiła...Ola już do mnie podchodzi i jak jestem w samym staniku to odchyla i łapiea jak jestem bez stanika to już całkiem śmiała w te klocki.