reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

reklama
Mleczno- ryżową . Podejrzewałam kiedyś skazę ale okazało się po dłuższej mojej diecie że to nie od mleka tylko od oliwki hypoalergicznej.

aaa to fajnie
Ja się zastanawiam bo kupiłam kaszkę ryżową o smaku jabłkowym i nie wiem czy mu dac już, a zastanaiwm sie dlatego bo wprowadZiłam mu wczoraj jabłko, może poczekam kilka dni? Słyszałam że ryżowa zapiera... :dry:

Qrcze a tak w ogóle to Bartut przestaje chciec cyca :-( powiedziałabym że je bardzo mało a właściwie prawie nic- jest mi smutno z tego powodu dzisiaj np. jadł tylko raz o 17-stek i to przez... 30 sekund :-(

Daruuunia dasz kaszkę i będzie dobrze, żeby nie zapierało trzeba przepajać.
Dziewczynki jakie mięsko wprowadziłyście swoim maluszkom?

Ja planuję kupić królika i od niego zacząć. A potem się zobaczy.

Dzisiaj Antek zjadł ok 100 ml zupki. I już mam na niego patent dosłownie 1/3 łyżeczki trzeba mu podać on tak smakuje. Nie ubrudził się nic a nic.:-D

Królik nie uczula więc dobrze zrobisz Magda.
Ja jeszcze poczekam chyba z tym mięskiem . Moja Ola niby je cyca ale mam wrażenie że mniej ba cycki twarde a wtedy jak jadła to do końca aż były flaczki. Chyba tylko pije a najgorsze jest to że strasznie jej się po moim mleku ulewa a po kaszce nie .
Niedługo sama przestanie chcieć chyba cyca
Pytałam się mojej mamy czym nas karmiła to powiedziała że już po powrocie ze szpitala była butla a teraz to samo pokolenie butelkowe cały czas mi się dopytuje czy karmię - jakby to było nie wiem jak dla nich istotne

U mnie Wojtek na obiadkach ze słoiczka jadl krolika, indyka,, kurczaka i jagniecinke. Cielecine boje sie podac ze wzgledu na skaze .
Natomiast w gotowanych przeze mnie tylko indyka. Musz sie gdzies na wiec przejkechac i kupic kurczaka W tych skleopwych ciut duzo jest chemii. No i tego krolika chce kupic w makro.

reklama
A mi sięskończyła marchewka od mamy i ziemniaków nie mam ekologicznych. Nie będę przecież jeździła co 2 tygodnie do mamy po marchew a więcej nie wezmę bo mi zgnije w cieple a nie mam tak dużej zamrażalki w lodówce, żeby zamrozic. Muszę znaleźć sklep eko w Olsztynie.

Do góry