reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

Bbakania ciekawa ta owsianka, nie spotkałam się... soczki odpadają, bo mała pije tylko wodę, nic innego nie pociągnie z niekapka :sorry2: jabłko zje, ale takie świeże, bo słoiczkowego nie ruszy, ale teraz jabłka to faszerowane każde jedne... no i każdy deserek z jabłkiem odpada... spróbuje jeszcze kisiel na soczku zrobic, może zje... a jak się zdenerwuję, to posmaruje jej chleb masłem i dam :sorry2:

reklama
Ja też dziękuje za podpowiedzi, bo mój Bart jadł 4 razy flache (mleko) i obiadek, a czasem w ogóle obiadu nie dostawał tylko 5 razy flacze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

...

Załączniki

• pierwsze_ciasteczka.jpg
    pierwsze_ciasteczka.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
Moja ciamka biszkopty ale bardziej rozwali je wokół siebie , chyba że jej się odrywa i daje po kawałeczku. Lubi kaszki i kleiki , z resztą ja mieszam kaszkę z kleikiem żeby nie było za słodkie i nie za rzadkie. Polubiła mleko 2 i zaczęła je pić nawet 100 ml na raz . 1 jej tak nie smakowała

Do góry