reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

OOo widzę ze Olesia to tak jak moja Nadina to samo robi z biszkoptami .
Ja czesto małej daje jabłuszko z biszkopcikiem - jest mega zajadanie ...:szok:
Mojej Nadusi ostatnio 190 ml obiadku ze słoiczka nie wystarcza - zacznę sama gotowac bo zbankrutujemy!!!

reklama
Mojej Nadusi ostatnio 190 ml obiadku ze słoiczka nie wystarcza - zacznę sama gotowac bo zbankrutujemy!!!

no właśnie u mnie to samo:tak: młody na śniadanie wyjada mi 300 ml mleka z kleikiem:szok: i po 2 godzinach woła już o drugie śniadanie:szok: obiady gotuję sama inaczej z dwóch dużych słoiczków musiałabym dawać:szok: i tak się zastanawiam gdzie on to mieści skoro waży jedynie 8130:-D

my na razie z racji wysypki robimy dietę eliminacyjną:baffled: a szkoda bo mały chętny na wszystko:tak:

A jakie biszkopty dajecie?

Mata Kacprowi najbardziej pasowały Wrocławskie biszkopty i Kubusiowi też podeszły. U Ciebie pewnie bez problemu do kupienia U mnie widziałam tylko w jednym sklepie a Kacper jak był malutki to kiedyś przy okazji pobytu u rodziców zaopatrzyliśmy się w hurtowni w większą ilość. I problem miałam z głowy. :-D:-D:-D

Lorcia 300ml :szok::szok::szok: a to łakomczuszek :rofl2:

biszkopty wrocławskie u nas w każdym sklepie są, więc problemu nie będzie ;-) ja myslałam, że dajecie jakies specjalne dla dzieci :zawstydzona/y:
musze więc spróbować biszkopty, kisiel na soczku i owsiankę :tak::-)

Mata ja nie dawałam żadnych specjalnych. Nic nigdy mu nie było. Koleżnaka np. kupowała chyba z Nestle "Miśkopty" czy jakoś tak. Pewnie coś przkręciłam w nazwie;-)

reklama
Do góry