reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersia/butelka, dieta mam:)

stokrotki pisze:
A tak z innej beczki chciałam dokarmiać moją Zosie butlą , ale ona za cholere niechce . Próbowałam różne smoczki , różne mleka nawet kupiłam a tu nic ..... Czy mam dalej "na siłę" probować czy odpuścić sobie na jakiś czas?!

My mamy taki sam problem - Mikołaj nie chce butli. Nie wiem czy nie skończy się na karmieniu lyżeczką...

reklama
Ja mam ten sam problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 sierpnia na wątku :Nasze malusie problemy z maluszkami (atr 15) zadałm pytanie o smoczek i dziewczyny mi pomogły - przez chwilę "zadowalał się" smoczkiem, ale już niestety nauki poszły w las i jest jeszcze gorzej, a o butli nawet nie chce słyszeć.. i jak mam iść do fryzjera?????????????????

Rusałko u mnie też noc doskonała od 20.45 do 7 rano :) Otylka tak samo od tygodnia przesypia wszystkie noce:))) i mam nadzieje, ze jej się to nie odwidzi

a czy Wasze skarby po takiej przespanej nocy chca od razu jeść? Otylka jescze jakieś 30 minut chce sie bawić. A mi najbardziej poodoba sie to,że wstaje taka usmiechnieta :) jednak dziecko wyspane to dziecko zadowolone ;)

Dziewczyny cieszcie sie , gratuluje takich spokojnych dzieciaczkow :)) U nas wciaz pobudka co 3-4 godziny w nocy a w dzien karmienie co 2-3 godzinki. Ale nie powiem, moje piersi po takich 3h eksploduja :D

Patrycja dzieki za info, miete bede pila sporadycznie ale meliska jest super i dziecko sie tez uspokoilo :D

Stokrotki ja nie jestem wegetarianka ale pije mleczko sojowe - waniliowe i uwielbiam produkty sojowe :D

u nas po nocy piersi sa nabrzmiałe i oczywiscie co noc to inna koszula, ale tak czy tak jakos przyzwyczaiły sie do tego, ze karmimy tylko w dzien

Klaudia od razu po przebudzeniu" krzyczy" jesc ;)..ale za to ja po przebudzeniu..wstaję przed nią..bo o 7..(zawsze tak się automatycznie sama budziłam)..za laktator- i wczoraj jedna piers ponad 150 ml..szoking!..a i dzis także..Drugiego zostawiam dla Malutkiej:)

reklama
U mnie bez zmian Mateuszek zasypia o 21, budzi sie o 24, 2 i 5 a o 6 ma kryzys i nie chce spac...Dzisiaj pospalismy razem w lozeczku poltorej godziny wtuleni w siebie...
A jak sie budzi od razu wola jesc i w ogole ostatnio jakis spiacy jest..
A w ciagu dnia z zegarkiem w reku karmienie co 2 godziny i ani minuty dluzej bo wrzask....probowalam chociaz 2.15 ale nie daje rady....
i nieraz najchetniej zaraz po by spal a ze spi tylko 35 minut tez z zegarkiem w reku to bym miala jazde wiec go troche przetrzymuje z tym spaniem....a w czoraj zasnal wtulony we wnie zaraz po karmieniu i spal do nastepnego karmienia....spalby i dluzej moze ale musialm wstac siusiu i sie obudzil...
Nie wiem co zrobic zeby spal dluzej w ciagu dnia....

Fajnie macie z tymi nockami:)))

Do góry