reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią, dieta mam karmiacych:)

malinka dobrze że już lepiej, u mnie też regularnie te zgrubienia się pojawiają ale teraz już bartek ssie z siłą odkurzacza wiec sobie radzi :) a poza tym jest coś takiego jak kryzys 6ego miesiąca...i znów może byc nawał- także uwaga dziewczyny!!!

u nas na słoiczku(popitym mlekiem) wytrzymuje 2- 2,5h a na samej piersi 3 a czasem i więcej...ale jak popatrzyłam ile te same warzywka mają kalorii to się nie dziwię, za parę dni zaczynamy zupki z mięskiem wiec mam nadzieje że bedzie lepiej:)

reklama
I u mnie też nic się nie zatyka, tylko ostatnio mam wrażenie ze mała się nie najada :baffled:Zawsze jadła z jednej, a teraz daje jej dwie i dalej często wcina piąchy :-( Jakaś taka marudna jest. Boję się, że już mam za mało mleczka dla niej, nawet myślę żeby kupić herbatkę na laktację :-(

Na początku też myślałam, że to dziąsełka swędzą, ale jak podałam (.) to zobaczyłam, że wcina dalej i to dość długo. Jak wcześniej jadła z jednej 5min, to teraz zdarza się jej jeść po 16min z obu :szok: No i jak zaczęła tak jeść z obu to mam wrażenie, że jeszcze się nie dostosowała laktacja i jakoś mało się mlika produkuje :-p

reklama
a poza tym jest coś takiego jak kryzys 6ego miesiąca...i znów może byc nawał- także uwaga dziewczyny!!!

no widzisz baska, dobrze wiedziec bo ja wlasnie mam i sie zastanawialam skad to:tak:
myslalam ze przyczyna zabkowo-sloiczkowa
a przedwczoraj to zapomnialam wkladki wlozyc i stanik mi az przemokl, z bluzki az kapalo mleko

Malinka - pilnuj tych zgrubien kochana i walcz Tomusiem, zeby zapalenie piersi sie nie przypetalo

Do góry