reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią, dieta mam karmiacych:)

dziewczyny a czy zauważyłyście zmianę jakości mleka jak macie okres?Może mi się zdaje, ale to już któryś raz widze ze Jagoda mi się nie najada, Wczoraj dawałam z dwóch(.)(.) dość słabo jej szło, więc jeszcze wciągnęła 120 ml kleiku.
u mnie tak jest ze podczas @ MArcell zjada 2 (.) a nie jeden, to faktycznie coś w tym jest, organizm nie wyrabia w tych dniach?

A co powiecie na takie karmienie Karmiła piersią 8-letnią córkę - Twoje emocje - Dziennik.pl :szok::szok::szok:

Dzisiaj będą zaraz o tym mówić w DDTVN :-)

dla mnie to jakaś paranoja,
a mam sąsiadkę ktora mi opowiadała że karmiła syna 5 lat, nie wierzyłam jej trochę, ale teraz po obejrzeniu tego już wierzę :szok:

reklama
koncze karmic Alicje piersią idzie mi jak po grudzie!!

ja też już powoli kończę. Z ciężkim sercem ale kończę. Mecze to moje biedne dziecko w nocy cyckami, z których woda chyba leci bo biedna budzi się co półtorej godziny. A jak dostanie wieczorem butle to i 4 prześpi.

A ta kobita co karmi 8-latke piersią to zakrawa na zboczenie. Jakos nie mogę sobie wyobrazić mojej 7 letniej Oli jak mi na piersi wisi. Mam znajoma która córkę do 6 lat karmiła. Brrrr

hmmm...a u mnie jest jakoś inaczej... tzn karmię Zosię 3-4 razy dziennie cycorkiem.. wieczorem przed snem zawsze cycuś.. i jak zje z dwóch (.)(.) to budzi się na cyca koło 2 w nocy a jak z jednego (.) to pośpi nawet do 5...:eek::eek: oczywiście nie zawsze ale zdarza się. nie kumim....:eek: a w dzień po cycku to już po 2h jest głodna....:eek:

U nas dalej cycus najmilejszy:-DNocki przesypia całe wiec rano mlesia duzo:tak::tak:ale je obiadki, deserki i do tego z 5 razy cycus:-DBedziemy sie karmic dalej skoro dalej chce:tak::tak:

My tez sie cyciem karmimy dalej,butla ble:sorry:
Daje codziennie sprobowac,a to mleczka,a to soczku lub cherbatki,ale pomiedli troszke w buzi i tyle,czasem uda sie 20 ml wypic , ale co to jest:eek:

My tez sie cyciem karmimy dalej,butla ble:sorry:
Daje codziennie sprobowac,a to mleczka,a to soczku lub cherbatki,ale pomiedli troszke w buzi i tyle,czasem uda sie 20 ml wypic , ale co to jest:eek:

moja tez na (.)(.) dużo jest,bo nic innego nie chce pić
soczki jej nie pasują,herbatki może łyczek wypije i tyle
wiec podstawowym jedzonkiem u nas jest (.)

My butli wogole nie dajemy. Przez caly dzien je 8 razy piers + obiadek badz deser! Zadnych soczkow, kaszek, kleikow... I wlasnie sie zastanawiam czy nie zaczac podawac jakies kaszki ze wzgledu na zelazo? Jak myslicie??:confused2: A chyba jak piers je to nie musze podawac dodatkowo picia?:confused2: Bo Alex nie przepada za soczkami...

reklama
nie musisz Olenka dopajac tez nie podaje do picia nic oprocz ()()

kaszek tez nie musisz podawac zelazo jest w miesku je juz podajesz jesli nie to masz jeszcze troszke czasu zeby zaczac wprowadzac:tak:

Do góry