K8 taką czystą wodę macie w Szczecinie, że tylko płuczesz pod kranem? u mnie tak jak u Summerbaby, mąż to by szału dostał jakby zobaczył, że nie jest wysterylizowana butelka, zresztą dla mnie to tak samo, jakby jeść z brudnego talerza 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
K8, dziękuję Ci za tą szczerość wylaną na forum, nie czuję się już jak wariatka, że takie same myśli miałam…”k8libby” pisze:Ale mam takiego nerwa jak on się wścieka, że przysięgam, mam ochotę go wrzucić do Odry a tatusia zaraz za nim, żeby nie wpadł na pomysł, żeby nowego zrobić...
U mnie pokarm jest mała ssie fajnie ale mam tak poranione brodawki ze masakra ..Macie jakies rady na to?
Chciała bym karmic naturalnie ale jak mi krew leci i tak boli ze fiu fiu to nie wiem.
I pytanie czy jak mam jedna bardziej poranioną to karmiic narazie ta "zdrowsza" a z tamtej odciagać czy na zmiane?
k8libby, kurde strasznie dużo Cię to kosztujępróbuj dalej ale jak tak dalej będzie to musisz sobie w końcu powiedzieć dość, no bo co to za macierzyństwo kiedy codziennie jest się złym i sfrustrowanym - do dupy![]()
![]()