• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie piersią

olta

Zaciekawiona BB
Witam
Moja 4msc dziewczynka przesypiała całe noce od paru dni wstaje jak noworodek.. Jak na początku co 2/3h
Po takiej nocy piersi wydają się puste, i cały dzień takie odczucie braku napełnienia
Czasem nie wiem czy marudzi czy jest głodna ciągnie piers puszczą i się tak bawi
Z butelki nie chce pic mleka

reklama
Witam
Moja 4msc dziewczynka przesypiała całe noce od paru dni wstaje jak noworodek.. Jak na początku co 2/3h
Po takiej nocy piersi wydają się puste, i cały dzień takie odczucie braku napełnienia
Czasem nie wiem czy marudzi czy jest głodna ciągnie piers puszczą i się tak bawi
Z butelki nie chce pic mleka
W dzien nie spi prawie wg chyba że w samochodzie albo spacer. Czasem potrafi cały dzień wisiec na piersi.. Myślałam że ten czas minął..

Regres snu, kryzys laktacyjny albo skok. A do tego może już ustabilizowała się laktacja i piersi tak szybko nie będą sie wypełniały, bo mleko będzie produkowane "na bieżąco". Jeśli moczy i budzi pieluchy, jest zadowolona z życia to nie pozostaje nic innego, jak przetrwac !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry