NiebieskookaEM
Fanka BB :)
A takie problemy z prezentem się, tj syn miał przez 4 miesiące. Lekarz mówił,że to normalne i minie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy wyłącznym kp nie podaje się probiotyków, ani biogai, bo efekt najpewniej będzie zupełnie odwrotny. Robi dziecku w jelitach miszmasz. Mleko matki to najlepsze źródło naturalnych i dopasowanych do dziecka probiotyków i prebiotykow.Może warto podawać biogaje ? Albo inne probiotyki.
Albo słuchawki i netflixaSpokojnie, wszystko robisz dobrze
Mój syn ulewal, miał kolki, wisiał ciągle na cycku i dalej karmiłam piersią. Pomaga na to jedynie cierpliwość i czas.
Tak jak dziewczyny piszą - jak zaczniesz podawać MM to mogą być jeszcze gorsze problemy z brzuchem.
Jeżeli ci to nie przeszkadza, że wisi ciągle na cycku to teściowej nic do tego. Polecam czytnik ebooków i dobrą książkę![]()
Albo słuchawki i netflixa![]()
Hejka, powiem Ci coś co zauważyłam u moich trzech córek, a dopiero u tej trzeciej załapałam, że to jest toHej. Mój synek ma 7 tygodni. Od urodzenia karmie go piersią. Ostatnio mały zaczął więcej ulewac. Dodatkowo mamy problemy z brzuszkiem. Synek pręży się nie może zrobić kupy, po podaniu espumisan od razu przychodzą efekty. Przez dwa dni prężył się lecz po podaniu espumisan zrobił bardzo rzadka kupę. Moja teściowa twierdzi że powinnam zacząć dokarmiać mm ponieważ on chce być ciągle na cycu. Jej zdaniem nie najada się i dlatego są te problemy z brzuszkiem i ulewanie. Mi zależy na karmieniu piersią i sama nie wiem co mam zrobić bo wydaje mi się że pokarmu mam wystarczająco. Proszę o poradę.