A
aga4444
Gość
dziewczyny czy wasze dzieci mielą buzią tak jak by przeżuwały bo Igorek od paru dni tak robi a jak jemu coś to już nawet nie wspomnę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój Kuba tak mieli jakby coś jadł , ale doszliśmy z D do wniosku że walczy ze śliną ;-) żeby jej tyle nie wypływało z buźkidziewczyny czy wasze dzieci mielą buzią tak jak by przeżuwały bo Igorek od paru dni tak robi a jak jemu coś to już nawet nie wspomnę :-)
Mój Kuba dziś rozszerzył dietę Michasiadal mu chrupka kukurydzianego
mlody wyssał, a jak sie skończył to jeszcze łapke ssał a potem zaczął płakać że sie skończył
Musze bardziej pilnować, bo następnym razem da mu kotleta
A wiecie od kiedy można dawać chrupki?????
hehhehhe faktHAHAHHAHAHHAHAH a Ty sie dziwisz ze potem butli nie chce, jak kuba po cichu go dokarmia hahahahahahah
ja jak kończylam karmic piersią to Kuba już znał smak mleka modyfikowanego, bo musiałam go dokarmiać. Głownie dlatego zdycydowałam sie przerwać. Wszystko zalezy od dziecka i sytuacji. Masz jeszcze szmat czasu, na razie nie musisz się o to martwić. Na pewno lepiej byloby stopniowo ale wydaje mi się, ze jakieś 2 tygodnie takie przystosowania spokojnie wystarczy.A ja masuję sobie właśnie sutki z nadzieją, że odciagnę jeszcze trochę mleczkajutro jestem cały dzień poza domem i mleczka mam ciut za mało przygotowane... zobaczymy czy to działa
Mam jeszcze takie pytanie. Planuję skończyć karmić piersią , gdy mały będzie miał 7-8 mscy. Czy ttrzeba dziecko przyzwyczajać do smaku mleka modyfikowanego? Czy oswajać go stopniowo, czy radykalnie?