reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersia

reklama
a ja sie boje ... dzis kontrol z waga malucha :(
a synek nie chce wogole jesc... butelke ciaga po 10-20 ml pozniej ulewa wiec jakby nic nie zjadl :( a jak cycke wezmie czasem possie albo wezmie do buzi i zasypia... ale nie widze po nim zeby byl glodny normalny ale te ilosc mleka co on je szok :( boje sie ze beda chcieli polozyc synka do szpitala eh ... nie wiem co robic zobaczymy ... poprosze zeby zmienila mleko na Nan albo Bebilon AR moze po nim bedzie poprawa... jak on nutramigenu nie chce pic bo pluje nim :(

poczekaj jeszcze. Jak sie obudzi to daj jej z lewej;-)

Boje sie ze nie da rady wypic tego mleka co uzbieralo sie w nocy :sorry: jak wisiala non stop na cycku to bylo zle, a jak ladnie spi to tez zle :-D:-D:-D

Kasiiula
moja kolezanka wczoraj mi mowila, ze jej corka miala skaze i na kazde mleko uczulenie tylko nie na nutramigen. Ale nie chciala go pic. Wiec tak dlugo jej podawali az mala w koncu zglodniala i nie miala wyjscia. Musiala go pic bo byla glodna. Po jakims czasie sie do niego przyzwyczaila i juz nie bylo problemu.

Powiedzcie mi jak szybko wyskakuje dziecku uczuleniowa wysypka jak cos zjemy? (a propos piernikow, ktore wczoraj zjadlam, bo malej nic jeszcze nie wyskoczylo, a miska z piernikami lezy taka smutna i wola: "zjedz pierniczka!"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja sie boje ... dzis kontrol z waga malucha :(
a synek nie chce wogole jesc... butelke ciaga po 10-20 ml pozniej ulewa wiec jakby nic nie zjadl :( a jak cycke wezmie czasem possie albo wezmie do buzi i zasypia... ale nie widze po nim zeby byl glodny normalny ale te ilosc mleka co on je szok :( boje sie ze beda chcieli polozyc synka do szpitala eh ... nie wiem co robic zobaczymy ... poprosze zeby zmienila mleko na Nan albo Bebilon AR moze po nim bedzie poprawa... jak on nutramigenu nie chce pic bo pluje nim :(
ja tez mam dzis wazenie malej...strasznie jestem ciekawa ile wazy...tak w ogole to miala tu byc juz 40 min temu.....:confused2: ostatnio przyszla poltora godziny pozniej niz mowila....:crazy: jak dla mnie przegina ale co zrobie.....

ja tez mam dzis wazenie malej...strasznie jestem ciekawa ile wazy...tak w ogole to miala tu byc juz 40 min temu.....:confused2: ostatnio przyszla poltora godziny pozniej niz mowila....:crazy: jak dla mnie przegina ale co zrobie.....
my dzisiaj tez mamy wazenie,pierwsze po porodzie.Ciekawa jestem ile przytyla bo je na okraglo:tak:.Śmiesznie to wyglada jak ja rozbiore .Raczki i nozki szczuplutkie a brzuch jak u ropuchy:szok:.No ale przeciez nie bede jej glodzic jak chce jesc

reklama
my dzisiaj tez mamy wazenie,pierwsze po porodzie.Ciekawa jestem ile przytyla bo je na okraglo:tak:.Śmiesznie to wyglada jak ja rozbiore .Raczki i nozki szczuplutkie a brzuch jak u ropuchy:szok:.No ale przeciez nie bede jej glodzic jak chce jesc

No moja je do oporu, beknie, potem rzygnie (nie pytajcie jak wyglada dywan, bo jak idzie pod cisnieniem to prosto na niego:-D) i dalej je. I tak dlugo to sie powtarza az zasnie z ogromnym brzuchem:-D
Teraz po spaniu tez ulala... smietanke taka gesta...ech...zadnej okazji do ulania nie odpusci;-)

Do góry