reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersia

reklama
a ja myślałam że Iza będzie najdłużej karmić ..

my w dzień to 3 razy i w nocy..
postep jest taki że mały mnie nie targa już za bluzkę na ulicy ( poza małymi wyjatkami ale to naprawde rzadko..)
czekamy do wrzesnia..

Dziunka ja już to przerabiałam u tesciowej i było dobrze do czasu przeprowadzki bo jak pamietasz dopadł nas wtedy jakis rotawirus i szlag wszystko trafił.Igi wtedy tydzień żył na cycu...

pierwsza noc była najgorsza 40 minut ryku także wiem co mnie czeka ...

A ja już nie wiem co mam robić..
Nie chciałam odstawiać przed tą cholerną cystografią, żeby Ala miała swojego uspokajacza. A teraz nie wiadomo kiedy cystografia będzie..

Zobaczymy coś się okaże w poniedziałek.

Dżizas przez te choroby wszystko mi się odwleka: odstawienie, odpieluchowanie, nie mówić o szczepieniu na odrę/świnkę/różyczkę i na pneumokoki. Nie wiem jak to poukładać.

Iza gratuluję! Chyba wychodzi na to że odstawienie dziecka w wieku 1,5 roku- 2 lat to ten najlepszy czas. Jak na odpieluchowanie:tak:

dokładnie tak! dziecko jest już mądre i wiele potrafi zrozumieć :-)

Cleo - ja tak czekałąm z odstawieniem na wyjazd starszych dzieci bojąc się nocek, a nic się nie dzieje..

reklama
Cleo - ja tak czekałąm z odstawieniem na wyjazd starszych dzieci bojąc się nocek, a nic się nie dzieje..

no to pozazdrościć tylko

wczoraj chciałam żeby drań usnął przytulony bo już mi tak je wycmokał że mimo smarowania skóra jest przesuszona i siniak się zrobił :-( boli jak diabli podczas cmokania...no i zaczął się ryk i odpuściłam :-( kiedy ten wrzesnien no :-(

Do góry