Dziś rano poszłam do łazienki myć włosy, Ala jeszcze spała. Po 10 minutach słyszę, że biegnie do mnie małe ślepe potargane, ledwo na oczy widzi, łapie mnie za nogę i mówi cichutko "Mama cici dać"
Hahaahahha dobre

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś rano poszłam do łazienki myć włosy, Ala jeszcze spała. Po 10 minutach słyszę, że biegnie do mnie małe ślepe potargane, ledwo na oczy widzi, łapie mnie za nogę i mówi cichutko "Mama cici dać"
agrafka no noce sa najgorsze.Też mam wrażenie że sę budzi co pół godziny i ciumka.jeszcze miesiąc i odstawiac zacznę...oj będzie masakra cos czuję
spróbuj może z Ala tak jak ja że powiedz że masz kuku i daj pić w kubeczku butelce czymkolwiek.wytrzymać musisz te pierwsze płacze,innej opcji nie ma i bedzie coraz trudniej.ja już mam trudno bo prawie 2 latek przecież.
Gaja też tak słodko miłośnie o cycy gadała :-) trochę mi tego brakuje, ale ni emożna mieć wszystkiegono słodka strasznie.. na tym polega problem. Dzisiaj przywaliła głową w ścianę, M przyszedł wieczorem i pyta ją jak to było. Ala pokazuje guza, pokazuje gdzie się uderzyła, M pyta "i co mama zrobiła" a Ala na to "cycy dala"
Niby mam już tego cycania dość niż rok temu kiedy pierwszy raz myślałam o odstawieniu, jest mi źle, że Ala nigdy prawie nie tuli się do mnie, tylko przeważnie chodzi o cycka. Ale czasem jak myślę, ze juz tego nie bedzie to chce mi się plakać.
No i boję się nocy.. ona tak niespokojnie śpi :/
ani trochę nie idzie..Agrafka - i jak Wam idzie? ;-)
ani trochę nie idzie..