Dziś rano poszłam do łazienki myć włosy, Ala jeszcze spała. Po 10 minutach słyszę, że biegnie do mnie małe ślepe potargane, ledwo na oczy widzi, łapie mnie za nogę i mówi cichutko "Mama cici dać"
Hahaahahha dobre

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziś rano poszłam do łazienki myć włosy, Ala jeszcze spała. Po 10 minutach słyszę, że biegnie do mnie małe ślepe potargane, ledwo na oczy widzi, łapie mnie za nogę i mówi cichutko "Mama cici dać"
agrafka no noce sa najgorsze.Też mam wrażenie że sę budzi co pół godziny i ciumka.jeszcze miesiąc i odstawiac zacznę...oj będzie masakra cos czuję
spróbuj może z Ala tak jak ja że powiedz że masz kuku i daj pić w kubeczku butelce czymkolwiek.wytrzymać musisz te pierwsze płacze,innej opcji nie ma i bedzie coraz trudniej.ja już mam trudno bo prawie 2 latek przecież.
Gaja też tak słodko miłośnie o cycy gadała :-) trochę mi tego brakuje, ale ni emożna mieć wszystkiegono słodka strasznie.. na tym polega problem. Dzisiaj przywaliła głową w ścianę, M przyszedł wieczorem i pyta ją jak to było. Ala pokazuje guza, pokazuje gdzie się uderzyła, M pyta "i co mama zrobiła" a Ala na to "cycy dala"
Niby mam już tego cycania dość niż rok temu kiedy pierwszy raz myślałam o odstawieniu, jest mi źle, że Ala nigdy prawie nie tuli się do mnie, tylko przeważnie chodzi o cycka. Ale czasem jak myślę, ze juz tego nie bedzie to chce mi się plakać.
No i boję się nocy.. ona tak niespokojnie śpi :/
ani trochę nie idzie..Agrafka - i jak Wam idzie? ;-)
ani trochę nie idzie..