reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią

Dawno mnie nie było, wpadam tylko na chwilę podzielić się odkryciem :-) Maja nie chciała brać butli ani smoka, za tydzień kończy 5 miesięcy. Pani w sklepie przedwczoraj poleciła mi butelki firmy MAM, które mają spłaszczony smoczek, i ssanie wygląda bardzo podobnie jak ssanie z piersi. Kupiła taką z dwiema dziurkami i Maja jak się do niej przyssała to wypiła 140 ml na jednym tchu. Wcześniej mialam butle Aventu, Nuka, TT, jakieś z apteki babynova i nic nie działało może której z was te MAM też pomogą, dodam że smoka uspokajacza z tej samej firmy też zassała :-) Pozdrowionka

reklama
Joli super, ze jabłko i gruszka nie uczulają.

A ja za 5 dni zaczynam konczyc z cycem. Moze jestem nienormalna, ale sie ciesze i czuje ulge, ze dobrnelam do tych 5 miesiecy.

Joli,u nas tez alergia,ale jak na razie jabłko,gruszka,dynia,jagody były ok:))).A wczoraj bratowa mnie ośmieliła co do banana- u nich było ok,mimo AZS.Więc dziś się odważyłam i taki mały kawałeczek (jakies 3 cm) rozgniotłam i dałam z kaszką.Czekam na rezultat- mam zamiar tak jej dawać po odrobince przez kilka dni,bo wiadomo,ze reakcja może byc opóźniona,bo nie od razu organizm reaguje.

sarisa - raczej ta zupka tak niedobra była;) D. jak ją powąchał to stwierdził, że współczuje Małej i że on na to barbarzyństwo jedzeniowe patrzec nie będzie;)))
mała_mi - może i u nas kurczak uczyni cuda?;)

reklama
Do góry