reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmimy...

U nas juz cyca zero! :happy:
Nawet teraz jak jest chora niechce..i juz tak tydz.nic! Teraz to wogole malo je:-(,ale pani dr.mowila,ze to chwilowe..i napewno apetyt jej wroci..taka mam nadzieje:blink:
Ale wcyoraj to dalam jej pol sloiczka zupki..to ledwo zjadla..ale jabluszko cale:tak:..

reklama
ja już od dawna gotują na kranówie ale przelanej rpzez filtr (brita) bo taką wodę tylko i wyłącznie stosuję do czajnika czy w ogóle do gotowania.Zero kamienia i zupełnie inny smak nawet surowej:tak:

Ja juz dawno gotuje na kranówie.A do rozcienczania soczków czy w ogóle do picia dostaje butelkowa.A jak mi sie skonczy to dostaje przegotowana kranówe.

reklama