Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie moge sie doczekac zeby podyskutowac z moja gadula poki co po swojemu nadaje czy wiecie kiedy zacznie przynajmnie po polsku![]()

nie moge sie doczekac zeby podyskutowac z moja gadula poki co po swojemu nadaje czy wiecie kiedy zacznie przynajmnie po polsku![]()
Twój maluch ma niewiele ponad rok, więc ma jeszcze sporo czasu, aby zacząć nawijać po polsku ;-) A jak zacznie nawijać, to pewnie będziesz nas pytać, co zrobić, żeby dziecko choć na chwilę przestało gadać ;-)

Uwierz mi, miałam to samohehe zapewne tak ale poki co to nie moge sie doczekac az ta moja gaduła po polsku zacznie gadać;-)
Ale teraz, kiedy coraz więcej po naszemu gada, to z jednej strony duma mnie rozpiera (że w końcu), a z drugiej nieraz mam ochotę ją "wyłączyć"
A do tego dochodzi zmyślanie, że "tatuś bije" a "ciocia krzyczy i dzidziuś cioci też krzyczy" (dodam, że dzidziuś jest w brzuszku) to wcale nie jest tak fajnie 
;-)