reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
u mni tam jeszcze widać że rodziłam. Został taki flaczek a i kilogramków tez na pewno trochę. Nie miałam okazji jeszcze się zważyć.

Dori u mnie juz prawie dwa tygodnie po porodzie i niestey faldka ( badzmy szczerzy tylko ja tak pieszczotliwie nazywam nie bojmy sie uzyc slowa falda przez duze F ) tez, niby powoli znika ..ale ja jestem cierpliwa..za to wskazowka na wadze spada wiec chyba jest ok..a z brzuszkiem to chyba jedynie cwiczenia zostaja.

Dziewczyny ja nawet FAŁDĄ nie mogę nazwać mojego... WIELKIEGO BANDZIOCHA... niestety jest na poziomie 3/4 miciąc ciąży - co prawda spłaszcza się jak leżę ;) ale ile można leżeć, nawet jeżeli to poprawia nastrój.
Dziś podcza karmienia zaczęłam ćwiczyć - karmię na leżąco, więc unoszenie nogi - mam nadzieję że na uda pomoże.

No nareszcie u mnie falda ruszyla sie troche ...Kubek caly czas je, ja po piec razy odgrzewam sobie jedzenie bo z dzieckiem przy cycku nie mam nawet mozliwosci zjedzenia no i sa efekty ;D

Idzia zapycham sie biszkoptami ;D maczam je w jogurcie troche oszukuje zoladek :) a tak powaznie to wracam do nawyku jedzenie tylko do 18-19 a pozniej jak mnie juz glod mocno przycisnie jabluszko albo banan. Ciezko jest bo w ciazy zarlam co chcialam i ile chcialam buuuu - piekne czasy, dziewczyny korzystajcie ile wlezie, to juz finish wiec kilo w ta czy w tamta nie zrobi roznicy, bo po porodzie niestety gotowane miesko zero przypraw fujjj no ale coz dzidzia najwazniejsza. A JA CHCE PIZZE I COCA-COLE !!!

Ja w ciąży zajadałam się słodyczami (drożdżówki, batoniki, o czekoladzie nie wspomnę - źle się czułam jak nie zjadłam czegoś słodkiego) a po porodzie jak ręką odjął. Słodycze leżą na ławie i nawet mnie nie korci żeby spróbować. Oj żeby mi już tak zostało to kilogramki łatwiej by ze mnie schodziły. Jem tylko biszkopciki.

reklama
A ze slodyczami to tez odstawilam w bezbolesnie, w lodowce leza jajka i kroliczek czekoladowy, ktore sa dla mnie obojetne, co w ciazy raczej byloby cudem zeby sie uchowaly dluzej niz dzien :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry