• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kilogramy ...

wiesz co ja tez sie boje stawac na tej wadze u gina, bo zawsze jak mysle ze malo przytylam to jest 1kg/ tydzien. Choc mowie dzsiaj do mojego B ze nie jem przeciez duzo haha a on mowi ze nie je duzo, ale malo i bardzo czesto, ze ciagle cos jem, i ze przed chwila zjadlam kilogram sliwek. A ja wczoraj przez caly dzien zjadlam:
- salatke z pomidorem, cebulka, rzodkiewka i smietana + 2 kromki chleba
- serek waniliowy + 1 kromka chleba
- 4 knedle
- no i troche tych sliwek ;)
Martucha ahhahaha Piekna jestes !
TYlko ze wiesz ja wiem ze ja zreeeeeeeeee ! Dosłownie zre!:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale sie powstrzymac nie moge no ja ciagle glodna jestem a jak glodna jestem to mi niedobrze!:sorry: W pierwszej ciazy nie jadlam za duzo ,doslownie malutko i co kurczaka urodzilam 1,5 kg ! Ciekawe czy teraz dziecko chociaz bedzie z odpowiednia waga !!!!!! NO bo jak nie to o duper rozbic to ahahah !

reklama
Oj dziewczyny, jak ja zazdroszczę niektórym..... dziś wróciłam z urlopiku u rodziców i o zgrozo waga mnie dobiła :( w sumie +14 kg na plusie, to jakaś masakra jest! Ginka to mnie chyba złoi batem w poniedziałek ..

Uff... w ciągu ostatniego miesiąca 1,4 kg do przodu. Wizytę u ginki przeżyłam bezboleśnie. W sumie do przodu 7,800.A dzidzia rośnie, rośnie ... wszystko na usg wyszło OK

Ja dobilam do 19 kg !!!!!!!!! To jest wyczyn :zawstydzona/y:
Ale zebym sobie zaczela czegosc odmawiac to nie !!! :-D
Bo po co ? jem bo mi sie chce ! I mam skutki ! zarcia ! :szok:
hahahaah ja też żrę a nie jem.. ale nawet jakbym chciala sie ograniczyc to nie moge bo mi sie niedobrze z głodu robi.. :(
a tak jak byłam ostatnio u gina i miałam dokladnie 8.200 na plus tak od tej pory z wagą nie gadam ! i chyba do konca ciąży będę obrażona na nią :-D
w piatek sie dowiem ile mi sie doczepiło znowu.. o_O

reklama
a ja dobiłam do 70kg, przytyłam 12! jest ok, w ciąży z Rozalką przytyłam 10 i po porodzie waga wróciła do tej sprzed ciąży a póżniej jeszcze poleciała pare kilo.
wagą się nie martwię. a zwisy i tak już mam:-).
co mnie cieszy najbardziej to brak rozstepów, ani pół! w ciąży z Rozi miałam pociachane piersi, biodra i uda a teraz te stare wyglądają ładnie, białe, ledwo widoczne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry