reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

dziewczyny sie przyzwyczaily do tej mysli z kazdej strony mialy propzycje zostania do konca roku szkolnego ale sie nie zgodzily chca jechac od rzazu z nami:-):-):-)
a mlody hmmm jeszcze nie za bardzo rozumie we tylko ze bedzie lecial samolotem tylko ze on by chcial juz po 3 latki jeszcze nie bardzo rozumieja jutro,wczoraj itp a co dopiero np za dwa tygodnie.

reklama
No to fajnie,ze dziewczyny tak podchodza do tego:yes:widac bardzo zwiazane z rodzicami sa a to wazne jest bardzo.Wiec gratuluje:-)
Hehe no tak jak mozna czekac na lot 2 tygodnie przecierz to wiecznosc:-D:-D
A bedziecie mieli tam neta?Jak uciekniesz to ja tu sama zostane:-(

Witam jest mi bardzo milo,ze jest ktos z naszej pieknej Kotliny Klodzkiej:-) Ja pochodze ze Stronia Slaskiego,ale od 10 lat mieszkam w Niemczech:tak:Klodzko znam dosc dobrze bylam w ubieglym roku latem fajna miescina:-):-):-)pozdrowionka

Witam widze,ze tesz opuszczasz nasza kotline i emigrujesz w swiat:szok: powodzenia mam nadzieje,ze zostaniesz na BB :-):-) POZDROWIONKA

Witam za wiele nas tu nie ma,ale zawsze cos i wszystkie na obczyznie:-:)-(Podlacz Skype to pogadamy:-):-) pozdrowionka

Hehe nie dosc,ze nas malo to wszystkie poza granicami ale jaja.

Ja jestem teraz na laptopie a tu skypa niet:-(a rten w profilu to jakis ma problem bo mnie tam nie ma a niby jestem

reklama
Do góry