reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

nie wiedzialam ze jestem poszukiwana:-):-):-):-)
zyje sie super napewno duzo lepiej niz w Klodzku chodz to dopiero poczatek jestesmy tu 3 miesiace takze jeszcze wiele spraw mamy nie zalatwionych:tak:
Dziewczyny uwielbiaja swoja nowa szkole ,maz pracuje w sumie juz w tym co lubi bo w sklepie zoologicznym takze jest ok:-):-):-) no i jeszcze teraz jest pogoda bo te deszcze to nie[powiem wplywajaja troche depresyjnie:tak::tak::tak:
w podpisie mam link do moich fotek takze zapraszam do ogladania!!!
kurcze ale mam leniucha dzis a wypadaloby za jakies porzadki sie wziasc:-):-):-)

reklama
nie wiedzialam ze jestem poszukiwana:-):-):-):-)
zyje sie super napewno duzo lepiej niz w Klodzku chodz to dopiero poczatek jestesmy tu 3 miesiace takze jeszcze wiele spraw mamy nie zalatwionych:tak:
Dziewczyny uwielbiaja swoja nowa szkole ,maz pracuje w sumie juz w tym co lubi bo w sklepie zoologicznym takze jest ok:-):-):-) no i jeszcze teraz jest pogoda bo te deszcze to nie[powiem wplywajaja troche depresyjnie:tak::tak::tak:
w podpisie mam link do moich fotek takze zapraszam do ogladania!!!
kurcze ale mam leniucha dzis a wypadaloby za jakies porzadki sie wziasc:-):-):-)
No to extra,ze wam sie podoba, a zwlaszcza dzieciakom poczatki zawsze sa ciezkie jak wszedzie:szok::szok: ale najwazniejsze,ze jestOK!!!:tak::tak:tylko ta pogoda i ten len :blink::blink:ja tez czesto go mam:tak::tak:i co poradzic:szok::szok:

no wlasnie teraz nam Vici zaginela tak to bylybysmy we 3
no ja w koncu musze wygonic tego lenia bo jeszcze nic nie zrobilam ale tak to jest jak sie wie ze jeszcze jest czas i jeszcze sie zdazy:zawstydzona/y:Maz wraca dopiero o 18 a dziewczyny o 16 ze szkoly a my tylko z mlodym:-):-):-)

Witam,poszukiwania wstrzymane :-D
Ja jakos ostatnio czasu nie mialam tylko czytalam w przelocie.jacek mial fuchy i wracal kolo 22 a wtedy juz sil na kompa nie mialam.Maly nie spi w dzien wiec nie mialam jak na neta wejsc

Ja do tego mam sunie i nieraz spacer z nimi wyglada koszmarnie jak Victor zmeczony.Niestety na sile nie bede go klasc bo szkoda nerwow.

no to faktycznie nie raz moze byc trudno spacer z dzieckiem i pieskiem,ja sobie nie wyobrazam bo moj konrad to troche nie sforny czasem:-)
tez przewaznie nie spi ale czasem mu sie zdarza.

reklama
Do góry