reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

202uk.gif
202uk.gif
202uk.gif
DZIS BYLYSMY NAWET WE 3 NA WATECZKU:szok::szok:
no prosze jak to sie stalo:-D:-D:-D

reklama
cos podobnego wszystkie 3 :-D:-D
Teraz malego polozylam i mysle o kawce tylko nie wiem jaka.mam dylemacik hehe mrozona czy zwykla w ten skwar??

VICI gdzie Cie z ta kawa wywialo??? Chodz napij sie ze mna bo ja po dzisiejszej nocy kaputt:tak::tak::tak:jestem;-)

Tak jest juz troche dzis nawet moj chrzesny mnie odnalazl(zalozyl konto) i to chyba najwieksza niespodzianka dla mnie :-)

reklama
No moj chrzesny w De mieszka :-).Mam duzo znajomych w Anglii i Irlandii.Ale to fakt emigracja jest ogrmona.Popatrz tez na nasz zadna w Klodzku nie mieszka hehe :-) a piszemy na klodzkim watku :-D

Do góry