reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

no w nocy podgrzewamy bo noce sa zimne a ta noc juz rzesmy nie grzali bo sie zepsulo
a ze na dworze bardzo pochlodnialo to trzeba troszke wlaczac ogrzewanie:-)
niestety to sa wyspy i tu odczuwalna temperatura jest nizsza niz wskazuje termomemetr
dzisiaj normalnie w swetrze spalam i skarpetkach bo zimno:tak:

reklama
O matko:szok: to naprawde przyda sie ciepelko
ja juz spadam jedzonko szykowac Milego dnia i aby naprawili co trzeba :yes:

za szybko sie pochwalilam
piec znow nie dziala:wściekła/y:pogrzal moze z godzine i dzis dalej jestem w domu uziemiona zamiast latac za praca no szlak mnie trafi:angry::angry::angry:

O kurcze to straszny pech.Jak facet go naprawil :no: wspolczuje
U nas upalow ciag dalszy ale dzis przynajmniej lekki wiaterek powiewa i jest przyjemniej jak ostatnie dni.

wkoncu mamy juz zrobione porzadnie:tak:
a ja czekam na tel bo byc moze juz dzis pojde do pracy chociaz im dluzej czekam na ten tel to wydaje mi sie ze chyba dzis nic z tego bo juz 12.40 a do pracy mialabym na 16 a jeszcze nic niewiem...
Dzwonilam o 11 do agencji i powiedzial mi ze moze nawet dzis pojde ale ze jeszcze mi oddzwoni no i czekam czekam i nic no ile mozna czekac....a dzwonic znow to tak glupio skoro mowil ze odzwoni mi powiedziec czy dzis ide:tak::tak:

No to trzymam kciuki:yes:
Ja teraz ide umyc naczynia bo w koncu wode wlaczyli bede za chwilke :-)albo dwie hehe

Oj musialam jeszcze wejsc tu na chwilke :-) Polozylam Victorka ale nie spal i slyszalam jak sie u siebie bawi.Teraz zagladam a on na podlodze padl :-D Przenioslam go na lozko i spi dalej slodzinka moja mala

reklama
to sie chlopakowi usnelo:-D
a Konrad dzis nie spi polezal polezal i stwierdzil ze sie juz wyspal:-)
ale mam stresa...sama niewiem co mam robic:crazy:

Do góry