reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

Ewa, niefajnie :no:.Nigdy nie wiadomo, kiedy i w jaki sposób jakiś psychol podejdzie czy to dorosłego czy dziecko (a te jak wiadomo są zazwyczaj bardziej naiwne i łatwowierne).
Najważniejsze to rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać.Ja nie będę chciała w przyszłości robić Oliwce więzienia w domu, chcę żeby miała koleżanki, z którymi będzie mogła się pobawić, gdzieś wyjść...I mam nadzieję, że uda mi sięwyczulić ją maksymalnie na takie sytuacje...

reklama
Ewa, okropne:-(Dobrze, ze ktos zareagowal.Mam nadzieje,ze go zlapali.Takim ja bym jaja obcinala i to publicznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Strach puscic dziecko gdzies samo.Bede od malego uczulac Karolka, ze z obcymi sie nie rozmawia i nie chodzi.Ale nie miozemy tez wychowac nieufnych i bojacych sie dzieci.Trzeba to wywazyc.Boze jaka odpowiedzialnosc na nas ciazy.Az mnie ciarki przechodza:-(Jak ochronic te niewinne stworzonka?????????

Duzo zdrowka dla wszystkich chorych mamus.
Ewa mnie to az ciarki przeszly.Czlowiek to nawet nie zdaje sobie sprawy na co narazone sa nasze dzieci.Tacy ludzie sa nieprzewidywalni.Szkoda ze nasze prawo tak lagodnie obchodzi sie z tymi zboczencami:wściekła/y:

Aniu,Lilciu,Cynamonko dużo zdróweczka przesyłamy dla Was,mam nadzieje że już jest lepiej i choróbska czy zapalenia nie męczą.

My z nocnym spaniem mamy dobrze (tfu,tfu odpukać) Paulisia chodzi spać ok 18.30,19 i wstaje 8,8.30. tylko problem zaczyna się z drzemkami śpi raz dziennie albo wcale.ostatnio była śpiąca o 16 więc ją położyłam do spania,pospała 1,5 godzinki a po tym miała taki rewelacyjny humor że nawet do 23 ją trzymał:baffled: szczerze to wole takie nocne wylegiwanie;-)
myśle że to przez chodzenie straciła apetyt na spanie dzienne:confused:

Pola to bardzo dobry pomysl:-) Chyba tez tak zrobie;-)
Mam pytanko odnosnie szczepienia na rozyczke+swinke+odre ktore czeka nasze pociechy juz niebawem.Ostatnio sporo sie naczytalam na temat tego szczepienia i powiem wam szczerze ze jestem troche przerazona.Nasz pediatra upokaja ze nic malej nie grozi po tym szczepieniu ale ja naprawde sie boje.A jakie jest wasze zdanie?? Bedziecie szczepic??

reklama
Moim zdaniem warto szczepić. też rozmawiałam z pediatrą. Mówił, że w Szwecji zaprzestali szczepień na odrę.Gdzieś tam wybuchła wprost epidemia, kilkoro dzieci zmarło i wrócili do szczepień. Powikłania poszczepienne zdarzają się niezwykle rzadko.

Do góry