reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

klopoty ze spaniem

reklama
To chociaż sobie poleżesz i poobijaj. Zawsze to będzie jakieś wytchnienie. Mi też zdarzają sie noce, że budzę się o 1 i nie mogę spać do 3, a potem rano nie potrafie wstać :( Ale na szczęście ze snem nie mam problemów, od początku ciąży dużo śpię (jak na mnie). W łóżeczku muszę byc już o 22, a potem nawet nie wiem, kiedy zasypiam. I dlatego mam zaległości czytelnicze, bo uwielbiam czytać przed snem...

Ja nie wytrzymuje do 22. Chodze spać o 9 czasem wcześniej, ale średnio co 2-3 dni mam problemy ze snem więc siedze przed kompem. czasami też budzę się w nocy na 2-3 godziny a potemniemogę się zwlec do pracy.

ja w nocy z sikaniem to chyba mam najgorzej nieraz co godzinę wstaję powinnam dostać medal
generalnie śpi mi się tylko dobrze jak mam nawilżone wywietrzone w pokoju i zakręcone kaloryfery no i nie przeżrę się na noc bo to najgorsze :laugh:

kurczę ale mi się dzisiaj spało miałam wrażenie że mi płuca zatyka i nie mogłam oddychać a do tego póxniej było mi gorąco jakoś szyja mi się ostatnuio poci to normalne????
siusiałam co godzinkę masakra nie wyspałam się zupełnie i czuje się jak zbity pies :mad:

Moje dziecko dziś w nocy przegieło! Najpierw nie dało mi usnąć, bo mnie cały czas kopało, a potem ... o 1 pobudka na dzikie harce w brzuchu i tak do 3. Za wiele snu dziś nie miałam, a małe ma teraz dobrze, bo go nie słychać , tylko takie delikatne ruchy.

reklama
Do góry