reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kłuje mnie krzyż 10tydzień

EmiEmi90

Początkująca w BB
Witam Kobietki . Jestem 10t. W poniedziałek bylam na wizycie było niby wszystko ok. Dzis od ponad 2h kuje mnie wręcz jakby ktoś mi wbijał szpilkę, igłę pręt nie wiem z tyłu bardziej po lewej stronie krzyża. To jest bardzo podobny bol kujący menstruacyjny . Przypomina tez bol jakbyście sie gdzieś zle położyły i obudziły całe pokrzywione i tak czuje właśnie w dole krzyza od 2h. Jakby cos tam wlazło i mnie co chwile naciska . Aż do pachwiny niekiedy czuje wędruje . Kręcę sie we wszystkie strony ani tak ani srak .. :( chwile lekkie takie rozluźniające cwiczenia zrobiłam to jak przez przypadek gdzieś dobrze sie ustawiłam to chwilowo czulam ulgę jakby ktoś wyciągnął ta igłę. A za chwilę od nowa .. jak stoję czy chodze niby mniej czuje bo jak sie położę to juz wogole dramat jakby ktoś pręt pod plecy położył. Jak zaczynam dłużej chodzic to mam wrażenie ze przenosi sie od strony pleców w podbrzusze ale to dziwne uczucie bo to nie jest taki typowy bol brzucha tylko.jakby chciał dojść a nie moze . I znowu siadam czy sie kładę i czuje jak nad pośladkiem az pulsuje . Co sie dzieje ?? Jakaś kolka czy jak ?? Nie wiem co mam myśleć.. plamien nic nie mam .

reklama
Do góry