reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ale ja sie naprawde dostosuje ... 13:30 jeszcze moze byc ale pozniej juz nie ... niech sie jeszcze inne dziewczyny wypowiedza

reklama
Oj ta Dawidowa to zawsze o mnie mysli!!! Buziaki Olu dla Ciebie!

Mi pasuje,musze tylko albo kumpele namowic, albo sie z nia inaczej dogadac b ;) Juz sie ciesze na nasze spotkanie!

mi pasuje 11.30 bo potem jedziemy do mojej mamy. glowna brama to ta od strony tego prakingu i restauracji kamel?

Olu moze umowmy sie na 11 a do 11.30 bedziemy czekac na spoznione foremki?? ;)
A kto jeszcze bedzie Dawidowa, Ja, Ania K,Nathalie, Keterek, Idzia. a co z Ewka, E-mama??????????????????

hejka kobiałki, ja niestety jutro nie mogę :(
dzięki Isska, że o mnie pamiętałaś :-* :-* :-*

dziewczyny - jako ze ja pierwszy raz to rozumiem ze mam szukac mam z wozkami :) i jakby co to zagadac : "panie z bb ? "  ;D

dokladnie tak!! Z reszta bedziemy sie na 100 % rzucac w oczy!!
Latem jak bylysmy na molo w Gdańsku to bylysmy atrakcja turystyczna. Ludzie mieli zabawne minki widzac kilka babeczek z wózkami a bylo na az 6!!! ;) ;)

reklama
Do góry