reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziewoje ;-) życzę Wam i Waszym rodzinom wszystkiego dobrego w Nowym 2007 roku. Niech spełnią się Wasze marzenia i plany, a czasem niech Was także pozytywnie życie zaskoczy, no i niech Wam się dobrze chowają Wasze najkochańsze pociechy:-) Wnoszę za Was toaścik o 24,00:-) pozdr.

reklama
Dla wszystkich mamus z trojmiasta [i nie tylko],życze Wam dużo zdrowia dla Was ,Waszych pociech i dla rodzin .Trochę mam 'przeboje' z moją malą ,ale szczegoły napiszę pózniej bo lezalam z nią w szpitalu w Pucku na zoltaczke i nie wiadomo czy jutro tam nie wrocimy spowrotem.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczyny, jako ze przed porodem ciezko mi o wene tworcza, zycze Wszystkim wam, po prostu: Dosiego Roku.

i idę "przyspieszać" conieco :-D

łeeee... lipa z tego wyszla. jedna wielka! Czlowiek sie czuje jak cieżarowka na 18 kolach! i na dodatek boli :wściekła/y:

no coz, bedziemy dalej probowac. Moze sie Zuzka zlituje.

AbEjA ja próbowałam tyle sposobów...ehhh....i nic nie pomogło, urodziła sie 14 dni po terminie a dokładnie rok temu krzyczałam do brzucha ze ma wyłazić.......i kicha
dopoiero 27 stycznia!!!!!!!!!!!

Ciesz sie AbEjA i delektuj ostatnimi dniami "wolności"!!! Dziecko to najwieksze szczęście świata, ale jeszcze zatęsknisz nie raz do tych dni z przed porodu :-):-):tak::tak::tak:

Dziewczyny pytam raz jeszcze: znacie jakies miejsce w Gdańsku gdzie dziecko może się pobawić, takie z chińskim basenem...itp??? Znajoma poszukuje!!!!

Co to jest chiński basen?:szok:

Pewnie pewnie, delektuje sie tymi chwilami tak, że aż się nudzę. I mam już na serio dość. Tyle miesiecy w domu i tylko zakupy,.......obiady - można oszaleć.
Wiem, że nie bedzie lekko, ale niech juz będzie!

wiem wiem!!!ja tez sie nie dałam poszekonac taką gadką hihi, a teraz sama to stosuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oj abEjA czas sie uczyc , niedługo Zuzka ci powie że chce do Chińskiego basenu a Ty co??? hihihihihhi!!! To taki a'la basen z piłkami plastikowymi , na pewno widziałas nie raz!!!!

auto mojego meza.zrobil to w poniedzialek-ledwo wyjechal do pracy.szczegoly sa na majowkach 2007.

img1326yk0.jpg

img1324sz0.jpg

img1321lk3.jpg

reklama
dobrze,ze nie siedzialam obok.autko dzis pojechalo na zlom.dzis lub jutro pojdziemy wyrejestrowac.jak sobie pomysle,ze moglo go obrocic i walnalby swoja strona,to krew mi z twarzy odplywa-po dobrym roku po slubie wdowa...

Do góry