reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześć dziewczynki!!!!
asiuk-wszystkie Kubice takie szybkie chyba :-) mój Kuba też szybko zaczął chodzić:tak: a co do pracy to tak jest, człowiek w domu dziczeje, i potem trudno "do ludzi" wrócić :-( nie wyobrażam sobie teraz pracować:szok: ale jak będzie trzeba to będzie trzeba.....
martka- ja też liczę na sierpień :tak:chcielibyśmy gdzieś wyskoczyć na parę dni, a zeszłym roku jak była pogoda to nie było czasu, i byliśmy w ostatni weekend sierpnia i lało 3 dni:no::no::no::no:

reklama
idzia-z tego co wiem to w Redzie jest jedna pani ginekolog, o ile Twoja ciocia ma w redzie gabinet:-) i jeżeli to właśnie jest Twoja ciocia to bardzo miła kobitka:-):-):-)
A wierzbowa coś mi mówi ale jakoś zlokalizować nie mogę:baffled:

to to nie ta o której ja mówię...moja miała na pewno gabinet w Redzie ale nie wiem czy jeszcze ma, ja chodziłam do niej do Pucka....poza tym pracuje tez w szpitaku w Pucku na położniczym więc odpada..moja to dr. Chrostowska

agnieszka dokladnie :) to jest moja ciocia :) przesympatyczna kobieta, najmlodsza siostra mojej mamy :) mam z nia bardzo dobry kontakt - oczywiscie prowadzila obie moje ciaze a teraz jest chrzestna kamilki :)
jednak nie jest to wierzbowa tylko lipowa i jest ona tuz przed torami kolejowymi jak sie skreca na wladyslawowo

:-):-):-):-):-)No to wygląda na to,że z panią doktor to prawie sąsiadkami jesteśmy :-) Ja mieszkam na ulicy równoległej do lipowej po drugiej stronie torów a lipowa to z okna widzę.Ale nie wiedziałam,że ona tam mieszka, bo gabinet ma gdzie indziej.Ale ten świat mały,faktycznie przesympatyczna kobitka,prowadziła moją ciążę i moja mama tez do niej chodzi.

witam kolezanki Agniecha ,to my jestesmy kumpele bo ja mieszkam w Rekowie Dolnym na Podlesnej ,ale jaja moze my sie wogóle znamy ,co ?ja mam prawko i dzieki Bogu bo po zakupy jade sobie do Biedronki albo do Polo w Redzie ,wiec nie jestem zalezna od autobusu :-)ale za to do pracy dojezdzam codziennie autobusem do samej Rumi ;-)ale fajnie ,to moze sie spotkamy jak my tak biziutko siebie mieszkamy ,a moze ciebie juz znam ?kto wie...ta ginekolog z Redy to doktor Cerek ,tak ?moja lekarka taaaaka sooobie a mieszka chyba na ulicy Długiej bo z tego co wiem nie ma w Redzie alei Wierzbowej ...:no:a ja pracuje ale za to mam sobote i niedziele wolna ...huuuura :-):-):-):-)narrreszcie...a jutro chyba pojade do Tesco chociaz mój maz sie buntuje ,ale postaram sie go JAKOS przekonac ,[pewnie wieczorkiem ],hi hi hi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wróciliśmy właśnie ze spacerku bo jakoś tak kropić zaczęło i się zachmurzyło.
Kuba z dziadzią szaleje, Krzyśka nam wywiało aż do Wrocławia :-:)-:)-( Ale już jutro będzie:tak::tak::tak:.a mały już wie, jak rano taty nie ma , i mówi: nie ma tata, tatuś brum brum:-)
Dzisiaj mamy pierogi z jagodami na obiadek :-D mniam mniam od dawna za mną chodziły.Wczoraj Krzysiek Bób kupił-nigdy tego nie jadłam bo myślałam, że nie lubię :rofl2: a to całkiem smaczne takie "fasolowate":rofl2:

reklama
Do góry