spóźnine dla Izuni
i dla Amelki
najlepsze zyczonka
dla Tymusia wielkie gratki za czwartego ząbka
Ania dobre masz sny
, ja ostatniomama koszmary i cile lęki
:-(
a mnie nastepna mpra omonęla i tylko ślinka leci
......
no ale mnie też zaskoczla niespodzianka meża bo mnie zapbral na wycieczke do Malborka
teraz też mialam męża na weekend , przed chwila go odwozilam na lotnisko i oczywiście nie byl soba jakby czegos nie odpalil zostawil klucz do domu w N
DZIEKI ZDZIEWCZYNY za kciuki i pamięć , kupilismy mieszkanko, przetarg wylicytowalismy na 215 tyś, nie jest źle , trzy pokoje , coś kolo 61 m...tylko do remontu, ale se ciesze bo blisko mamy ...tak po cichaczu licze na pomoc jak sie urodzi drugie
, no a Tomek na szczęście teraz jest cześciej
.co do domu to plany sie troche rozciągną tak liczymy za dwa- trzy lata może ruszymy.chyba wyszlo troche na moje ...mąż tak se sie cieszy :-(, ale ja tam uważam , że Rzymu tez od razu nie zbudowali i na wszystko przyjdzie czas, ziemi napewno sie nie pozbędziemy bo miejscówka dobra.
Ivi ile czasu wy sie budowaliście?
Cris jestem wolna

i dla Amelki

dla Tymusia wielkie gratki za czwartego ząbka
Ania dobre masz sny

a mnie nastepna mpra omonęla i tylko ślinka leci

no ale mnie też zaskoczla niespodzianka meża bo mnie zapbral na wycieczke do Malborka

teraz też mialam męża na weekend , przed chwila go odwozilam na lotnisko i oczywiście nie byl soba jakby czegos nie odpalil zostawil klucz do domu w N

DZIEKI ZDZIEWCZYNY za kciuki i pamięć , kupilismy mieszkanko, przetarg wylicytowalismy na 215 tyś, nie jest źle , trzy pokoje , coś kolo 61 m...tylko do remontu, ale se ciesze bo blisko mamy ...tak po cichaczu licze na pomoc jak sie urodzi drugie

Ivi ile czasu wy sie budowaliście?
Cris jestem wolna