reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

U nas coraz więcej zajęć, a czasu coraz mniej:sorry2:Mam nadzięję, że te wszystkie, moje działanie przyniosą porządny rezultat, za 2 dni mam spotkanie z dziewczyną, która jest masażystką i chiałaby, żebym z nią współpracowała:happy: Także powoli, się rozwijam, ale w sumie nie myślałam , że tak szybko zacznie mi się cokolwiek rozkręcać:-p

właśnie zauważyłam że piszę post nr 20 000, he, he przebiłyśmy Modę na sukces:-p

he he jak telenowela..
Cris to super , że Ci tak wszystko cudownie układa , wielki podziw dla Ciebie , ze dajesz radę to wszystko ładnei powiązac, bejbiatka i teraz to , gratulacje:tak::happy:

reklama
No to przeżyłam pierwszy dzień w pracy na plotkach i pączkach ;)
jutro badania profilaktyczne i znów dzień zleci, w środę planuję poczytać ustawy :-D i koniec pracy na ten tydzień :-)

Ivi - moja Amelka też prawie nie spała :baffled: no cóż jedne dzieci śpią inne wariują. zmieniła się po roczku :-D

Iza - i jak kurs?

pozdrawiam mamuśki

aredzimska super że mąż z córcią sobie poradzili :tak: pierwszy dzień w pracy bardzo przyjemny :-)
Iza tak, T. ma w miesiącu 2 lub 1 niedzielę pracującą (po 12 godzin) tak samo z sobotami i najczęściej tylko jeden weekend w całości wolny. Jak tam kurs, dowiedziałaś sie chociaż czegoś o czym nie wiedziałaś? :-)
ivi jeszcze nie miałam okazji, gratuluję syneczka, śliczny :tak:
ana super że słonko mieliście, u nas dziś masakra nie pogoda
Martynka daj jakiś znak

mój syn był wczoraj w aquaparku 9 godzin, dziś poobijany i poocierany
wieczorem zakuwaliśmy Inwokację, efekt taki że ja znam całą na pamięć, on może w 70%
PIT mnie wzywa, chyba się zlituję i go jeszcze dziś wypełnię ;-)
milej nocy

U mnie nic ciekawego:-) Weny brak, pogoda do dupy... Z Patrykiem już w miare ok, no ale pojechał w niedziele przed 21, wiec znowu sama... Po za tym ctrl+c, ctrl+v ;-) hihi
Lece do spania. Buzka

Hej moje kobietki!

Na kursie dowiedziałam się co nieco o Sikorskim - że głupoty pitoli :-D oględnie mówiąc. A tak serio to dzisiaj druga część i jak wczoraj było dużo teorii tak dziś będzie praktykowanie i pewnie dowiem się więcej. I weselej będzie bo spomiędzy fotografów i filmowców ksiądz będzie wybierał parę młodą, świadków, rodziców i chrzestnych, przyniesie dzidziusia nawet (pewnie z plastiku :-p). A swoją drogą to straszne tłumy wczoraj były :szok::szok::szok:

Kasia - jak ja nie pracowałam to poszłam do kumpla co ma firmę i poprosiłam aby mi wbił pieczątkę że u niego pracuję i dodatkowo wpisałam że mogę pomóc w przedszkolu robiąc zdjęcia podczas różnych imprez. Może takiego coś wymyśl?

Anja - oby facet był jeszcze łatwiejszy w obsłudze niż Nadinka :-)

Mirabell - brrr Pity :baffled: u mnie mąż się tym zajmuje bo ja na sam widok robię się total blond :rofl2: I co, udało Ci się zmusić do wypełnienia?

Marta - odezwij się do mnie na gg jak bedziesz, chcę Ci płytkę podrzucić bo ciągle ją ze sobą noszę w torebce.

Dzisiaj idę z DD na bilans 10-latka. No i zakupy małe muszę dla niego zrobić, spodnie nowe i buty będę reklamować, ale i tak kupię nowe bo nie będzie miał w czym chodzić. Ale rośnie ten mój chłop, a z czego nie wyrośnie to w strzępy....

A Wy jakie macie na dziś plany?

witam , dzieńdoberek
Martynka co tam kochana, cos na humorek trzeb poszukać ....zrób coś dla siebie co ci sie polepszy:tak:
jak wróce to obiecuję oddac ta blaszke , głupio mi jak cholera, ale jak poszłam do pracy to ciężko mi było się wywlec z domu i przedszkole dom i tak wkółko no a potem 3 miechy wyjete z zyciorysu :-D,
Amanda fajny ten pierwszy dzień w pracy:tak::-D:rofl2:
Ivi jak dzisja daje Tymus popalić:confused:
a jak u Karoliny , macie jakies z nia łącza:happy::confused:
Iza milego kursowania :rofl2:, powodzonka
MirAbelka to masz juz kawalera w domu , he he :-D
ja nie moge się zabrać do śniadania , u mnie jeszcze bardziej napadało :wściekła/y:, nie ma jak isc po chodniku brrr, wszędzie śnieg:dry:
milego dzionka dla wszystkich

Ehhh było troche słonka, ale wiatr dalej straszny, a teraz ciemne chmury... Ehhh siedzimy w domu :-( Mały spi, ja sobie kawke popijam i ukradłam mu jedną kinder czekoladke do kawy :-D hehe. Rafał i tak ich praktycznie nie je :biggrin2:

Częśc Kobitki :)
witam się z "nowymi" Brylancikami jeżeli jeszcze tegonie zrobiłam :)
u mnie kupa roboty:
sprzedaję samochody i naczepy taty, tzn. muszę sprzedać ale kiepsko idzie...
szukam nowych zleceń i walczę z przetargami...
planuje lot do UK ale cos mi nie idzie bo albo ceny samolotu duze albo mi nie pasuje...
Pozdrawiam Was wszystkie i buziole śle!

hej :-) wieje dziś okrutnie ale chociaz słonko świeci
spacerek zaliczony, mała śpi, T. w pracy na popołudnie a ja mam chwilę wytchnienia od pisków Igi, od dwóch dni piszczy, wyczytałam wczoraj że to dość często spotykany etap w rozwoju mowy :baffled: oby szybko minął
Martynka u Ciebie tylko jedna tycia czekoladka, a ja jak juz pisałam na paźdz. wciągnęłam dwa batony musli i jeszcze mam ciacho francuskie na popołudnie :tak:
ana no kawaler mi rośnie :tak: a jaki pożytek z niego - zakupy, siostry przypilnuje, odkurzy (tylko najpierw muszę porządnie tupnąć bo leniwy :rofl2:)
Iza o to dziś wesoło może być, oby na dzidziusia nie wzięli figurki gipsowej ze żłóbka, bo trochę ciężko by było :-) pity wypełniłam w programie ale teraz muszę ręcznie przepisać. Buty Seby też powinnam dać do reklamacji, ale T. kupował z młodym i paragon gdzieś posiali

reklama
Mirela przyznaje się, były 2 czekoladki :-D hihi
Ana nie masz powdu żeby Ci głupio było, jak się miałysmy spotkac do zawsze cos wypadało, a to któryś z łobuzów chory, a to któras czasu nie miała i tak ciągle cos :-D hehe
Iza teraz to w ogóle będziesz pełnoprawna Pani fotograf :-D
Dominika widze że u Ciebie tez sie dzieje... Dalej tak kiepsko ze sprzedajesz te rzeczy?? :-( A po co do UK chcesz leciec :-)??
Marta a z Tobą co się dzieje?? Od slubu nam zaginełas w akcji... Co tam u Ciebie??
Jolka a Ty co jeszcze po urodzinach kaca leczysz?? hihi
Ivi jeszcze troche i się na pewno dotrzecie, teraz juz bedzie coraz lepiej :-)
A Karola gdzie?? Pochłonięta macierzyństwem zagineła...
Anja i Ana jak sie czujecie w ciąży?? Ja mysle sobie czasem o córeczce, ale jak pomysle o tej mojej końcówce ciąży to mi się odechciewa... No i niestety na razie warunków zbytnio nie ma, wiec mąż mi to z głowy wybija. No i jakos tak mysle jaka jest najbardziej optymalna różnica wieku miedzy dziecmi, chciałabym żeby Rafał już był bardziej kumaty i nie był zazdrosny o drugie dziecko, ale to chyba niemozliwe w zadnym wieku... Chociaz powiedziałam Patrykowi że na lato chce zaczac staranko, zeby jakos na wiosne urodzic... Zobaczymy co z tego wyjdzie :-D Ps. Kto mi da recepte na dziewczynke :-D?? Ale taka 100% :-D?? Z tym że przed owulacja to u mnie troche ciezko, bo ja dalej nieregularna... buuu No i na razie do tylko takie moje plany :-) Mysle ze ciezko by było finansowo... No i bym chciała 3 pokoje miec, zeby Rafał swój odzielny miał... Ale kiepsko to widze... Ceny kosmiczne...

Ps. Mam 3 tabelki z przewidywaną płcią i w każdej coś innego :-D
http://jolmys.webpark.pl/
http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm
http://www.webwomb.com/chinesechart.htm

Z Rafałem się niby zgadza. Na dziewczynke wg wszystkich 3 musiałabym zajśc w sierpniu :-D Hehe u was się to zgadzało?? :-D

Ostatnia edycja:
Do góry