witam
co do cycorków to ja tyam nie mam nic przeciw , jak komus xle z tym zczy owym i mataka potrzebe to czemu nie , ja mam B i jestem happy

myslę , ze to tez duzo w glowie robi czy jesteś z siebie zadowolona ....
B
ogusia , szkoda , ze nie masz zwolnionka ....ja Ci powiem , że to zalezy od lekarza ...nie tylko prywatnie daja bez problemu , , ja pierwsza ciażę przepracowalam 6 miesięcy w sklepie na nogach po 8-10 h

bo nie bylo takiej potrzeby tak mówil lekarz i jeszcze jakieś teksty o tym , że się rozleniwie i przytyje , buc jeden no i praca zrobila swoje bo wyladowalam na patologii , jeszcze tam byl albo jest szefem !!!!

jak przyjechalam ze skórczami to powiedzial , że mam chyba znajomości w szpitalu bo zajmuje miejsce , szkoda , że maly chcial szybko wyjść

to go nie przekonywalo , zaznacze , że chodzilam prywatnie i za wizyte placilam nie malo

. teraz ma super lekarza

i nie mam problemu

, przy najmnie odpoczywam i jestem spokojniejsza:-).a do kogo Ty chodzisz?
ja nadal zakatarzona , dzisiaj pojadę z Czarkiem do lekarza niech mnie tez przeada , maly jeszcze bardziej chrych a, spać nie daje sobie i mi ....biedulek....jeszcze mąż nas pobudzil bo w nocy przylkecial

dwa tyg go nie widzialm ...trochę się zdziwilam jak się wylonil zza drzwi ....

wyobraxcie sobie , że ma podbite dwa oczeta na fioletowo ....

, wiem , że to nie smieszne , ale , żebyście to widzialy

, mial wypadek na snowboardzie....w Norwegii , nic nie powiedzial przez tel , więc stąd moje zaskoczenie

, teraz się smieje , bo ja go przywitalam karkówką ze sliwkami a on mnie podwójna dawka śliwek....
do zobaczyska , milego dnia