dzustta
Mama sierpniowa'06
No, dzis przyszedł fotelik. Stan jest super i co do obsługi to nie ma kłopotu. Myślę że małej wygodnie będzie się w nim siedziało i spało

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

wkleiłam zdjęcia na wątku "rosnącym", jak na razie Ali się podobałobedyta - super zabawka. i taka funkcjonalna, takie jak lubie. Co do ceny, no to faktycznie wysoka. ALe z drugiej strony ... jak na taka funkcjonalnosc i tyle zastosowan to mozna byloby sie skusic.
Wyslalam linka do meza ... hehe, zobaczymy czy zalapie ;-)
Informuj na bierzaco jak sie twoje malenstwo tym bawi.
mi też, chociaż to niby kupa plastiku, ale ładnie wykonany i kolorki takie świeżutkie;-) ale cena.... mogłaby być niższa;-)
bo jego 3 pozioma regulacja oparcia, brzmiala przekonywujao i myslalam,ze bedzie tam pozycja pol lezaca, a ta malo ma z nia wspolnego
i to bylby nawiekszy minus
.
otoz, Bedytko lub Reene powiedzcie mi do czego sluzy na lince ta czerwona raczka, pod fotelikiem, oraz te dodatkowe "chyba pasy"
;-) , poza tym myślę , że w innych fotelikach tego typu takiej prawdziwie półleżącej pozycji nie ma, no bo po prostu siedzenie w samochodzie to uniemożliwia. Pomyśl, jakby dziecko mogło leżeć w takim foteliku stojącym na siedzeniu samochodu-chyba nie bardzo.;-) :-) A ta czerwona rączka, jest po to żeby się pas nie przesuwał, to taki, jak mi tu mąż podpowiada
, "ogranicznik pasów". W instrucji montażu fotelika dla grupy I pisze obok rysunku nr 2:" W przypadku gdy samochód nie posiada blokady przesuwu pasów bezpieczeństwa to należy zastosować klamrę blokujacą (dołączona do zestawu)" A te dodatkowe pasy, które były oddzielnie, to są dla większego dziecka (grupa III), przez ten pas przechodzi dopiero pas od siedzenia samochodu (rys. 24) . Ja generalnie z tego fotelika jestem bardzo zadowolona.
Tak RENEE ma racje w żadnym innym foteliku z regulowanym oparciem nie odchylimy oparcia dużo. Ja mam Romera z regulowanym oparciem i też byłam zaskoczona że tak mało się odchyla ale tak jest ze wszskimi

, no a ja szukalam tych ogranicznikow, i myslalam,ze nie dolaczyli, ech ciemna masa ze mnie
no i troche mnie uspokoilyscie z tym odchyleniem, bo myslalam,ze tylko ja mam jakies;-);-)