reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
Karoo wózio faniutki, mi sie też ten pierwszy kolor nie podoba:-D:-p, ja bym chyba wybrała niebiesko-granatowy;-):-)

Renee, u nas wlasnie ten granatowy odpada - ani ja ani malzonek niebieskiego nie lubimy za specjalnie :-D Zastanawialismy sie nad czerwonym albo oliwkowym :-) No coz, dzisiaj decyzje trzeba podjac, bo aukcja sie skonczy a my bez wozka zostaniemy ;-)

Karoo ja na 100% bym kupiła chili, uwielbiam czerwony, no i nic was nie przejedzie bo widać na odległość:-D a wóziorek fojowny:tak:

Renee, u nas wlasnie ten granatowy odpada - ani ja ani malzonek niebieskiego nie lubimy za specjalnie :-D Zastanawialismy sie nad czerwonym albo oliwkowym :-) No coz, dzisiaj decyzje trzeba podjac, bo aukcja sie skonczy a my bez wozka zostaniemy ;-)
No to skoro niebieski odpada:-:)-p, to ja też oddaje głos na oliwkowy:tak::-D:cool2:, tylko dlatego, że czerwonego nie znoszę, działa na mnie jak płachta na byka:baffled::-p:-D

reklama
nie wiem gdzie to wkleić, ale chciałam się pochwalić zabaweczką, którą Piotruś dostał od chrzestnego na dzień Dziecka - to samolocik, który jak się go przesuwa po podłodze to mu się śmigło obraca a w środku jest taka kulka z pilotem i ona tez się obraca :tak: Piter zachwycony - ciekawe na jak długo :confused:
198880291

nie muszę dodawać chyba, że od razu próbował ją zepsuć :-p:-D

Do góry