reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kolejne dziecko

Matyldo jak miło, że zajrzałaś do nas:tak: Jak Ty się czułaś przez te prawie 9 m-cy? Nie mogę uwierzyć, że tylko 2 tygodnie Ci zostały, przecież Ty lada dzień możesz finiszować:szok: Trzymam kciuki za szybki i łatwy poród, no i życzę powodzenia:happy: Mam nadzieję, że pochwalisz się nam, jak już będziesz po:tak:

Gosiu ale Dominiś duuuży chłopak:shocked2: Ile on mierzy i waży? Bo jak na moje oko to on jest większy od mojego 1.5rocznego Oliego:-p Już ładnie siedzi, a już niedługo będzie biegał... czas biegnie jak szalony:sorry2: Nie będę się powtarzać, ale dzieci masz cudne:tak:

reklama
Matyldo jak miło, że zajrzałaś do nas:tak: Jak Ty się czułaś przez te prawie 9 m-cy? Nie mogę uwierzyć, że tylko 2 tygodnie Ci zostały, przecież Ty lada dzień możesz finiszować:szok: Trzymam kciuki za szybki i łatwy poród, no i życzę powodzenia:happy: Mam nadzieję, że pochwalisz się nam, jak już będziesz po:tak:

Wolfia generalnie czułam się świetnie:) Pomijając pierwsze miesiące kiedy miałam mdłości i byłam strasznie drażliwa.
Wakacje przeleciały szybko, nawet upały nie dały mi się we znaki jakoś szczególnie:))
Czuję się wielka, sapię jak parowóz ale jeszcze kilka dni wytrwam;)

Gosia śliczna na Twoja kruszynka:))) Oczy ma jak Emilka - poprostu bajeczne:)))))

No, Matylda, to Ty już za chwilę rodzić będziesz! Ale to zleciało!
Szybkiego bezproblemowego porodu życzę i zaglądaj do nasz częściej :-)

MAtylda szczęsliwego rozwiązania!! rany, jak ten czas leci:szok: pochwal nam się konniecznie, jak juz malenstwo przyjdzie na świat:tak::-)

Gosia Dominik cudowny:tak::tak::-) te oczka i jaki on podobny do Emilki:szok::tak: no udały się wam dzieciaczki, udały:tak::tak::-)

Hej Laseczki:)

Nasz bąbelek jest już z nami:)))
1 września o godz. 00.35 urodziłam przez cc Michałka:-)
Waga 3260 g, 53 cm, 10 pkt Apgar:tak:

Dzisiaj wróciliśmy do domu, zmęczeni, obolali ale bardzo szczęśliwi:)))
Na szczęście synuś wdał się w mamusię i nie nadużywa niepotrzebnie głosu, szczególnie w nocy:))))

Buziaki dla cioteczek BB:-D

Hej Laseczki:)

Nasz bąbelek jest już z nami:)))
1 września o godz. 00.35 urodziłam przez cc Michałka:-)
Waga 3260 g, 53 cm, 10 pkt Apgar:tak:

Dzisiaj wróciliśmy do domu, zmęczeni, obolali ale bardzo szczęśliwi:)))
Na szczęście synuś wdał się w mamusię i nie nadużywa niepotrzebnie głosu, szczególnie w nocy:))))

Buziaki dla cioteczek BB:-D

Wielkie gratulacje

reklama
Ogromne Gratulacje :-)

kwiaty.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry