reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Agrafka porodu gratuluję a tego mlyna teraz bardzo współczuję. Mam nadzieję, ze chociaz mężą masz w domu.

reklama
Dziewczyny dziękuję wam za słowa wsparcia - bardzo się przydadzą :)
Wojtek dziś śpi ładnie od 11 prawie cały czas z przerwami na cyca, ciekawe jak będzie w nocy.
Około 18 spróbujemy wykąpać, musimy sobie jakoś to opracować, bo teraz chyba będziemy musieli w kuchni zrobić miejscówkę.

Oj mam ochotę sobie popłakać w kąciku...

Agrafka super ze poród odbył sie tak szybciutko ;-) Zdrówka dla córeczki. A jak Ala reaguje na braciszka?? Trzymam kciuki ;-) Wszystko bedzie dobrze :-)

Pola jak twoje skurcze??

Agrafka - jak widzę poród marzenie... Hanka też dostała gorączki jak wróciłam z Gonią... także znam to z autopsji, teściowie od razu, że ona chora a ja wiedziałam, że nie chora, ale nerwy, zdziwienie i szczepienia ( 28 października szczepiliśmy ją przeciw ospie , a od 8 listopada miała gorączkę ) Trzymaj się, to minie;-) i będziesz miała dwójkę fajnych dzieci.

AGRAFKA trzymaj się i pamiętaj myślami wszystkie jesteśy z Tobą !!! Każdy kolejny dzień będzie lepszy, a narazie wszyscy jesteście w małym szoku.
Co do krwiaczka Jasiek też go miał i teraz nie ma po nim śladu, ale troche czasu upłynęło zanim się wchłonął. Ja też panikowałam byliśmy na usg i u chirurga dziecięcego, ktró stwierdził pęknięcie czaski :szok: Ale od razu uspokoił, że często to się zdarza jeśli dziecko ma taką wagę (jasiek był ciut cięży od twojego panicza) Kontrolujcie i na pewno będzie wszystko dobrze.

Dzięki kochane, szczególnie Anawawka i Pathanka !!

U mnie dziś z nastrojem lepiej, moze dlatego, ze Wojtuś od 2 kiedy skończył płakać śpi jak marzenie, budzi się tylko na jedzonko, wiec miałam czas poogarniać mieszkanie, poobdzwaniać lekarzy itd...
W nocy niestety już drugi raz miał atak płaczu około północy, nie wiem jeszcze czy boli go brzuch czy jest głody. Łapie za cycki ale pluje jak nie leci, a jak leci to się zachłystuje aż. Wiec chyba głodny - nie wiem, wczoraj już butlę z bebilonem naszykowałam, ale zasnął akurat..
Z drugiej strony kupy nie ma od 2 dni, więc może brzuch...

Aluśka w nocy znowu dała popis, najpier biadoliła jak się budzila, ale miala stan podgorączkowy. Potem się o 3 zsikała i zrob la aferę gigant. Ale potem już spała u mnie i było ok...

OK, atu mam kilka fotek:
20120602131.jpgzdjęcie0381.jpg20120603133.jpgzdjęcie0379.jpg

Ostatnia edycja:
Jeju jaki słodziak!!! Normalnie jak miesięczny bobas a nie noworodek :-) śliczny!

Agrafko nie martw się kochana, będzie dobrze, musi być!!! Alutka może też trochę odreagowuje sytuację, trzymam tylko kciuki aby Wojtuś czegoś od niej nie załapał. Asia miała pierwszy katar w wieku 3 tyg:baffled: no ale nic się na to nie poradzi.

A jak właściwie Alicja podchodzi do brata?

reklama
Do góry