reklama
agrafka80
Fanka BB :)
Dziewczyny dziękuję wam za słowa wsparcia - bardzo się przydadzą 
Wojtek dziś śpi ładnie od 11 prawie cały czas z przerwami na cyca, ciekawe jak będzie w nocy.
Około 18 spróbujemy wykąpać, musimy sobie jakoś to opracować, bo teraz chyba będziemy musieli w kuchni zrobić miejscówkę.
Oj mam ochotę sobie popłakać w kąciku...
Wojtek dziś śpi ładnie od 11 prawie cały czas z przerwami na cyca, ciekawe jak będzie w nocy.
Około 18 spróbujemy wykąpać, musimy sobie jakoś to opracować, bo teraz chyba będziemy musieli w kuchni zrobić miejscówkę.
Oj mam ochotę sobie popłakać w kąciku...
E
etna36
Gość
AGRAFKA tylko pozazdrościć wspomnień z porodu będę trzymać kciuki za zerówko twoich pociech
AniaSm
agrafka dasz rade
,początki są zawsze ciężkie ale potem będzie już tylko lepiej 

Agrafka - jak widzę poród marzenie... Hanka też dostała gorączki jak wróciłam z Gonią... także znam to z autopsji, teściowie od razu, że ona chora a ja wiedziałam, że nie chora, ale nerwy, zdziwienie i szczepienia ( 28 października szczepiliśmy ją przeciw ospie , a od 8 listopada miała gorączkę ) Trzymaj się, to minie;-) i będziesz miała dwójkę fajnych dzieci.
AGRAFKA trzymaj się i pamiętaj myślami wszystkie jesteśy z Tobą !!! Każdy kolejny dzień będzie lepszy, a narazie wszyscy jesteście w małym szoku.
Co do krwiaczka Jasiek też go miał i teraz nie ma po nim śladu, ale troche czasu upłynęło zanim się wchłonął. Ja też panikowałam byliśmy na usg i u chirurga dziecięcego, ktró stwierdził pęknięcie czaski
Ale od razu uspokoił, że często to się zdarza jeśli dziecko ma taką wagę (jasiek był ciut cięży od twojego panicza) Kontrolujcie i na pewno będzie wszystko dobrze.
Co do krwiaczka Jasiek też go miał i teraz nie ma po nim śladu, ale troche czasu upłynęło zanim się wchłonął. Ja też panikowałam byliśmy na usg i u chirurga dziecięcego, ktró stwierdził pęknięcie czaski

agrafka80
Dzięki kochane, szczególnie Anawawka i Pathanka !!
U mnie dziś z nastrojem lepiej, moze dlatego, ze Wojtuś od 2 kiedy skończył płakać śpi jak marzenie, budzi się tylko na jedzonko, wiec miałam czas poogarniać mieszkanie, poobdzwaniać lekarzy itd...
W nocy niestety już drugi raz miał atak płaczu około północy, nie wiem jeszcze czy boli go brzuch czy jest głody. Łapie za cycki ale pluje jak nie leci, a jak leci to się zachłystuje aż. Wiec chyba głodny - nie wiem, wczoraj już butlę z bebilonem naszykowałam, ale zasnął akurat..
Z drugiej strony kupy nie ma od 2 dni, więc może brzuch...
Aluśka w nocy znowu dała popis, najpier biadoliła jak się budzila, ale miala stan podgorączkowy. Potem się o 3 zsikała i zrob la aferę gigant. Ale potem już spała u mnie i było ok...
OK, atu mam kilka fotek:

U mnie dziś z nastrojem lepiej, moze dlatego, ze Wojtuś od 2 kiedy skończył płakać śpi jak marzenie, budzi się tylko na jedzonko, wiec miałam czas poogarniać mieszkanie, poobdzwaniać lekarzy itd...
W nocy niestety już drugi raz miał atak płaczu około północy, nie wiem jeszcze czy boli go brzuch czy jest głody. Łapie za cycki ale pluje jak nie leci, a jak leci to się zachłystuje aż. Wiec chyba głodny - nie wiem, wczoraj już butlę z bebilonem naszykowałam, ale zasnął akurat..
Z drugiej strony kupy nie ma od 2 dni, więc może brzuch...
Aluśka w nocy znowu dała popis, najpier biadoliła jak się budzila, ale miala stan podgorączkowy. Potem się o 3 zsikała i zrob la aferę gigant. Ale potem już spała u mnie i było ok...
OK, atu mam kilka fotek:

Ostatnia edycja:
Jeju jaki słodziak!!! Normalnie jak miesięczny bobas a nie noworodek :-) śliczny!
Agrafko nie martw się kochana, będzie dobrze, musi być!!! Alutka może też trochę odreagowuje sytuację, trzymam tylko kciuki aby Wojtuś czegoś od niej nie załapał. Asia miała pierwszy katar w wieku 3 tyg
no ale nic się na to nie poradzi.
A jak właściwie Alicja podchodzi do brata?
Agrafko nie martw się kochana, będzie dobrze, musi być!!! Alutka może też trochę odreagowuje sytuację, trzymam tylko kciuki aby Wojtuś czegoś od niej nie załapał. Asia miała pierwszy katar w wieku 3 tyg

A jak właściwie Alicja podchodzi do brata?
reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Agrafka - do schrupania jest Wojtuś!!!A jaką ma fajną czuprynkę;-)

Podziel się: