reklama
Rozwiązanie
i co jestes w ciąży?Zrobiony 7 dni po delikatnym jasnym brązowym plemieniu.
To chyba najlepiej jak poczekasz do @ i wtedy zrobisz i będziesz wiedzieć. Bo testy z siusków są mniej dokładne. Musi być wysokie stężenie, A ono się pojawia dopiero po kilku dniach od zagniezdżenia.Myślę, że po dniu spodziewanej @ na pewno nie jestem, bo moje cykle są dość długie, ale też nieregularne, więc ciężko stwierdzić ewentualnie mogę być w dniu spodziewanej ewentualnie na dzien lub więcej przed
reklama
Żeby jeszcze dało się u mnie jakoś stwierdzić kiedy to jest bo moje cykle to się tak wahają od 35 do 90 dniTo chyba najlepiej jak poczekasz do @ i wtedy zrobisz i będziesz wiedzieć. Bo testy z siusków są mniej dokładne. Musi być wysokie stężenie, A ono się pojawia dopiero po kilku dniach od zagniezdżenia.
Ojej to faktycznie... Masz rozrzut . A ostatnią @@ miałaś ? Pomijam to plamienie 7 dni temu.Żeby jeszcze dało się u mnie jakoś stwierdzić kiedy to jest bo moje cykle to się tak wahają od 35 do 90 dni
To plamienie to wątpię, aby było w czasie kiedy powinien być okres, bo ono nawet nie plamiło wkładki tylko na papierze było trochę jasnobrązowych plam przez 3 dni niecałe co mi się zresztą nigdy w życiu nie zdarzyło, a ostatni okres miałam 26 marcaOjej to faktycznie... Masz rozrzut . A ostatnią @@ miałaś ? Pomijam to plamienie 7 dni temu.
Nie znam ich. Ja używałam rosmanowych o czułości 10. Bo jeśli miałaś 26.03 to już test powinien wyjść. PozdrawiamA co myślicie o clearblue? Bo widzę, że są już dostępne w rossmannie
Aga1402
Fanka BB :)
Moim zdaniem powinnaś iść koniecznie do lekarza żeby ustalić przyczynę takich długich cykli.
Przy takich cyklach to wróżenie z kart kiedy jest owulacja.
Na testach niby coś ćmi, ale gdyby to była ciaza to test powinien z każdym dniem ciemniec.
Ja już kilka razy miałam taka jasna kreskę a wcale nie byłam w ciąży.
Na testach niby coś ćmi, ale gdyby to była ciaza to test powinien z każdym dniem ciemniec.
Załączniki
Byłam powiedział, że wygląda na PCOS, ale muszę jeszcze iść do innego, bo temu u którego byłam średnio ufam, nie rozpoczął nawet żadnego leczenia ani nic nie wytłumaczył.Moim zdaniem powinnaś iść koniecznie do lekarza żeby ustalić przyczynę takich długich cykli.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A czemu wszystko, byle nie beta?
Ja na tych testach nic nie widzę, a Ty doszukujesz się na siłę - beta by Ci dała jasną odpowiedź.
Ja na tych testach nic nie widzę, a Ty doszukujesz się na siłę - beta by Ci dała jasną odpowiedź.