Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja rok temu tez mieszkalam na narewskiej 2 heh teraz na sybiraków wiec kawałek jestOsiedle Antoniuk...ja mieszkam na Narewskiej, rzut beretem hehehehe.Fajnie, bedziemy sasiadkami?A jaki bloczek jak mzan wiedziec?Od kiedy?
3 heheh czy 5?
Ale dzisiaj mroz.bylsimy 40 minut na spacerku i wsio....a moja kolezanka az 2 godziny i t o z 4 mies bobasem.........tylek by mi zamarzl ehhehe.
Fajnei by sie bylo spotkac juz teraz........................po swietah moze.........po coc zekac do wiosny.Tylko gdzie?
Szkoda, że nie ma jakiegoś pubu dla mam z dziećmi. Może jakaś miła kawiarnia, gdzie swobodnie można z dzieciaczkiem posiedzieć i w razie czego nakarmić... Przede wszystkim mają lepszych lekarzy, profesorów.dziekuje Ci za odpowiedz Kasiiula :-). no ja od poczatku myslalam nad psk, a zwlaszcza ze maja odpowiedni sprzet- i to najbardziej wpłyneło na moja decyzje . i to ze sa inne znieczulenia niz tylko ogolne. to ciesze sie ze wszystko poszlo sprawniemiejmy nadzieje ze i u mnie takie wrazenie pozostanie
![]()
Przeprowadziliśmy się 20 grudnia i nie w głowie nam były choinki... Prezenty kupione? Ja i mąż nie kupujemy sobie prezentów - sami sobie jesteśmy prezentami, ale rodzicom i rodzeństwu już kupujemy. Ale symboliczne.