reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
e-stera ja tak z innej beczki powiedz mi do jakiej przychodni chodzisz z synkiem i czy jesteś zadowolona??
a ja mieszkam w 19 i chyba wiem gdzie ta apteka teoretycznie bo ich sporo tu jest.

Ja jezdze az na Słoneczny Stok i jestem bardzo zadowolona.
A jak mieszkasz w 19 to jeszze blizej do mnie............................musis zisc do konca ta ulica wzdluz cukierni ktora stoi na rogu.Tam masz sporo skelpow spozywczych;-).
Ale w naszej przychoni na osiedlu kolezanka chwali doktor Kózko.

oj jutro idę na szczepienie i dopiero zobaczę wiem że mąż zapisał do tej która przyjmuje na godziny nie na kolejki jakoś tak bo jest 2 pediatrów a nazwiska oczywiście nie zapamiętał;/
polecała mi rodzina na rzemieślniczej nową przychodnie ale tak wyszło że na razie wybraliśmy bliżej jak coś będziemy zmieniać, kurcze dla mnie to ważne bo my alergicy synek i ja wziewnie już córa na razie pokarmowo i wiesz mamy nawet mleko na receptę mam nadzieję że ten lekarz nie będzie robił przeszkód i eksperymentował;/
no nic jutro zobacze ale stresa mam bo wiem że niektórzy swoje mądrości wprowadzają;/

Planeta Urwisa to na 1000-lecia tak? Fajnie by było się spotkać... Ja to całymi dniami sama i sama hehe . Mam nadzieję, że tylko transport sobie znajdę :-), może mąż autobusem do pracy pojedzie:-p

Aneczka- Doktor Kózko- też słyszalam o niej dobre opinie, mój młodszy brat do niej chodził to kobietka taka na miejscu i dokładna jest i wysłucha.

Kóżko przyjmuje rozumiem w tej przychodni koło mnie tak??koło ing banku??
kurcze tam jest dwoje pediatrów na godziny i na kolejkę i do tej na godziny się zapisaliśmy.
mam nadzieję że dobrze wybraliśmy bo my nie dość że alergicy to córcia ma nie do końca sprawne nerki ma odpływy w nerkach i wymaga większej kontroli. Już raz z powodu infekcji leżała w szpitalu i się że tak powiem teraz lękamy.
hihi widzę że muszę plan miasta przestudiować sobie bo zielono mi jak słyszę nazwy osiedli;p

Tak, Kózko przyjmuje w tej przychodni za bankiem, na parterze jest dla małych dzieciaczków a na górze dla dorosłych:-)

Powolutku, nauczysz się miasta a już najbarzdiej jak będzie ciepło i na spacerki dłuuugieee będziesz chodzić:-) Póki co, pytaj;-)

a to może i do niej idę;p
jutro się dowiem;p
tak to jest jak mąż załatwia;p
w domu wszystko zrobi gotuje,sprząta szyje ale urzędowe sprawy najlepiej jak ja załatwiam;/

reklama
Do góry